Інклюзивні футбольні секції розпочали роботу в Ужгороді

 

Щотижня у вівторок та четвер тренери Закарпатської асоціації футболу займатимуться із дітьми з інвалідністю та з особливими освітніми потребами.

«Запрошуємо долучитись до проєкту Української асоціації футболу, основними цілями якого є:
Продовжити читання “Інклюзивні футбольні секції розпочали роботу в Ужгороді”

Засідання позачергової сесії Ужгородської міської ради відбулося сьогодні

 

Депутати надали згоду на передачу коштів іншої субвенції із бюджету Ужгородської міської територіальної громади до обласного бюджету Закарпатської області – 10 мільйонів гривень для співфінансування реконструкції будівлі Закарпатського ОТЦК та СП, що на вул. Павла Чубинського (колишня вулиця Бородіна) в Ужгороді.

Також депутати підтримали зміни до Програми фінансової підтримки закладів первинного, вторинного рівня медичної допомоги та їх розвиток в Ужгороді на 2024-2026 роки.
Продовжити читання “Засідання позачергової сесії Ужгородської міської ради відбулося сьогодні”

В Оріховиці біля Ужгорода згорів дерев’яний дачний будиночок (ФОТО)

 

Учора, у середу, 1 травня, о 23:38, до Служби порятунку від мешканців села Оріховиця надійшло повідомлення про загорання дачного будинку на вулиці Нарцисів.

Оскільки споруда була дерев’яною, вогонь швидко розповсюдився та зрештою охопив будівлю повністю. Загроза полягала в тому, що навколо знаходились сусідські дворогосподарства, тож іскра із поривом вітру могла потрапити на їх територію. Продовжити читання “В Оріховиці біля Ужгорода згорів дерев’яний дачний будиночок (ФОТО)”

Сергія Кононенка призначено начальником Управління СБ України в Закарпатській області

 

Указом Президента України Кононенка Сергія Васильовича призначено на посаду начальника Управління СБ України в Закарпатській області.

До цього він очолював Управління СБУ в Кіровоградській області.
Продовжити читання “Сергія Кононенка призначено начальником Управління СБ України в Закарпатській області”

Тимчасове ускладнення проїзду на вулиці Дворжака

 

Повідомляємо, що упродовж дня працівники дільниці водопровідної мережі проводитимуть аварійно-відновлювальні роботи на вулиці Дворжака, в районі будинків №11-13.

В зв’язку з цим, тимчасово, упродовж виконання робіт, буде ускладнено проїзд на ділянці автошляху, в районі проведення робіт.
Продовжити читання “Тимчасове ускладнення проїзду на вулиці Дворжака”