Де сьогодні прибирають та що ремонтують в місті

сьогодні прибирають та що ремонтують в місті фото

Сьогодні в Ужгороді замінюють світильники на вул. Івана Шпонтака, замінюють лампи на вул. Андрія Бачинського, 81, Собранецькій, Тепличній, на перехресті вул. Далекої та Малокам’яної.

Косять траву на схилах набережних Православної та Незалежності, вул. Михайла Грушевського, Капушанській, Юрія Гагаріна, Льва Толстого, у провулку Алішера Навої, біля драмтеатру, стрижуть живопліт на вул. Митній.

Працівники обслуговувальних підприємств прибирають закріплені за ними території. Поливають дороги, вночі прибирали за допомогою спецтехніки.

Ліквідовують стихійні сміттєзвалища на вул. Шумній, Руській, Оноківській, 20, Івана Сільвая, Федора Потушняка, також планують – на вул. Стародоманинській, Миколи Бобяка, Михайла Грушевського, 33,47,65, Марії Заньковецької, 36-38, 8-го Березня (неподалік жіночої консультації), біля Торгової палати.

Триває капітальний ремонт на вул. Капушанської, Івана Анкудінова, площі Шандора Петефі, внутрішньоквартальних територій на вул. Володимирській, 65 та Капушанській, 149, 177. Продовжують поточний ремонт на вул. Яна Гуса, Івана Айвазовського, Івана Панькевича, Доманинській.

Джерело

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту з помилкою та натисніть Ctrl+Enter.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *