Мобільний рентгенкабінет працює на вулиці Гранітній в Ужгороді

 

Мобільний рентгенкабінет працює у сімейній амбулаторії №2 в Ужгороді на вулиці Гранітній, 8 – мешканців мікрорайону, особливо соціально вразливі верстви населення, а також всіх охочих медики закликають зробити безкоштовне обстеження для профілактики легеневих хвороб.

Рентгенкабінет працюватиме тут до 8 травня включно у робочі дні із 9:00 до 14:00. За потреби відвідувачі отримають консультацію сімейного лікаря.
Продовжити читання “Мобільний рентгенкабінет працює на вулиці Гранітній в Ужгороді”

СБУ затримала російську агентку, яка шпигувала за понтонними переправами ЗСУ через річки Донеччини

 

Контррозвідка Служби безпеки зірвала нову спробу рф отримати актуальну інформацію про Сили оборони на Донеччині.
У результаті спецоперації в Слов’янську затримано агентку воєнної розвідки рф, яка збирала розвіддані щодо передислокації підрозділів ЗСУ у напрямку передової.

Передусім вона намагалась виявити понтонно-мостові комплекси та локації, де їх використовують для переправлення важкого озброєння через місцеві річки.
Такі відомості потрібні були окупантам для планування бойових наземних операцій та підготовки повітряних ударів по місцях зосередження особового складу та військової техніки ЗСУ.
Продовжити читання “СБУ затримала російську агентку, яка шпигувала за понтонними переправами ЗСУ через річки Донеччини”

СБУ затримала у Києві проросійських хакерів, які створили фейкові акаунти керівників українських спецслужб

 

Служба безпеки ліквідувала у Києві ботоферми, які проводили інформаційні диверсії на користь російської розвідки. У ході комплексних заходів затримано двох організаторів, які масово поширювали дезінформацію про війну в Україні та намагались штучно дискредитувати Сили оборони.

Для цього створювали фейкові акаунти у соцмережах та месенджерах, зокрема від імені Голови Служби безпеки та начальника ГУР МО.
Аби створити видимість «справжніх» сторінок, на цих акаунтах перепощували офіційні дописи від СБУ та ГУР. Втім, в особистих повідомленнях зловмисники виманювали у людей гроші та пропонували свою «допомогу».
Також вони реєстрували фейкові сторінки українців з різних регіонів як у Facebook, Twitter, Instagram і Tik-Tok, так і в російських «Однокласниках» та «Вконтакте». Загалом потужності ботоферми дозволяли її організаторам щодня генерувати понад 1 тис. фейкових акаунтів.
Продовжити читання “СБУ затримала у Києві проросійських хакерів, які створили фейкові акаунти керівників українських спецслужб”

Завдяки СБУ в Україну екстрадували організатора «схем для ухилянтів», який переховувався в ЄС

 

За матеріалами Служби безпеки правоохоронні органи Болгарії екстрадували в Україну лідера злочинної організації, яка вивозила ухилянтів за межі нашої держави.

Зловмисник більше двох років переховувався від правосуддя на території Євросоюзу.
Завдяки співпраці СБУ із європейськими партнерами фігуранта розшукали, затримали і повернули в Україну для притягнення до відповідальності.
Продовжити читання “Завдяки СБУ в Україну екстрадували організатора «схем для ухилянтів», який переховувався в ЄС”

17-річна закарпатка народила другу дитину у “швидкій”

 

Як повідомляють на сторінці Закарпатського центру екстрено меддопомоги, виклик на пологи в с. Батьово надійшов о пів на п’яту вечора.

За кілька хвилин екіпаж бригади №604 біля породіллі. У 17-річної вагітної це другі пологи. За всіма ознаками – ймовірність стрімкого перебігу.
Продовжити читання “17-річна закарпатка народила другу дитину у “швидкій””