Нацгвардійці допомагали поліції в патрулюванні

нацгвардійці допомагали ужгородцям фото

Нацгвардійці з Івано-Франківщини допомагали поліції Закарпаття в патрулюванні.

31 січня, в Ужгородському батальйоні Національної гвардії України було підведено підсумки виконання службово-бойових завдань на Закарпатті бійцями мобільного резерву від Західного оперативного територіального об’єднання Національної гвардії України. Кращих гвардійців було нагороджено відзнаками.

Участь у заході взяло керівництво краю, заступник командувача Національної гвардії України генерал-майор Микола Миколенко, командир 3-го стрілецького батальйону військової частини 3002 Нацгвардії підполковник Сергій Соловей.

Від імені керівництва поліції Закарпаття гвардійців вітав заступник начальника Головного управління Національної поліції в Закарпатській області полковник поліції Роман Ус.

Упродовж останніх двох місяців особовий склад гірсько-патрульної роти Нацгвардії з Івано-Франківська надавав допомогу працівникам поліції Закарпаття у забезпеченні охорони громадського порядку на території кількох гірських районів Закарпаття, а також в місті Ужгород та Ужгородському районі.

У ході спільних патрулювань гвардійців та поліції було затримано 12 осіб за підозрою у скоєнні злочинів, 263 – за скоєння адміправопорушень. У затриманих вилучено три одиниці холодної зброї та 10 грамів наркотичних речовин.
За сумлінну службу кращих нацгвардійців було відзначено спеціальними відзнаками.

На завершення відбулася робоча нарада за участі керівництва Закарпатської ОДА, поліції Закарпаття та Західного оперативного територіального об’єднання Національної гвардії України.

Відділ комунікації поліції Закарпатської області

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту з помилкою та натисніть Ctrl+Enter.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *