В Ужгороді мобілізували технічний персонал театру МУР прямо перед виставою

В Ужгороді мобілізували технічний персонал театру МУР прямо перед виставою фото

В Ужгороді працівники ТЦК мобілізували учасників технічного складу Мистецького українського руху (МУР). Відбулося це прямо перед виставою. Артисти залишилися без частини команди за декілька годин до виступу.

Про це повідомили представники МУР в Instagram. У мережі вони детально розповіли про інцидент. За їхніми словами, все сталося несподівано. Після прибуття в Ужгород технічна команда у повному складі отримала повістки, її мобілізували. Аби не скасовувати виставу, актори самостійно встановлювали необхідне обладнання.

В Ужгороді мобілізували технічний персонал театру МУР прямо перед виставою

За словами учасників МУР, частина технічної команди, яку мобілізували, вже склали присягу на військову службу. Попри це, виставу в Ужгороді все ж вдалося провести, але із затримкою.

В Ужгороді мобілізували технічний персонал театру МУР прямо перед виставою

Мистецький проект МУР створили 2022 року. Його засновники — артисти з Києва та Донецька. Головною метою об’єднання є популяризація української музики, літератури та культури загалом. У своїх виставах МУР розповідає про історію українських митців, зокрема, Тичини, Стуса, Симоненка тощо. Команда також випустила альбом “Ти (Романтика)”. В ньому відомі музиканти грають роль письменників Розстріляного відродження та зачитують їхні твори.

Нагадаємо, що 12 вересня в Закарпатській області працівники територіального центру комплектування провели рейд місцевими ресторанами та спортзалами в Ужгороді. Там виявили бійців, які самовільно залишили частину та прикидаються особами з інвалідністю.

Джерело

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту з помилкою та натисніть Ctrl+Enter.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *