Керівництво УжНУ перевірило готовність гуртожитків до поселення студентів

Керівництво УжНУ перевірило готовність гуртожитків до поселення студентів фото

Літо швидко прямує до свого завершення і вже незабаром стартує новий навчальний рік. Для багатьох студентів УжНУ він почнеться із поселення в гуртожитки, розпаковки валіз і підготовки до навчальних буднів. А до того часу стіни гуртожитків УжНУ не пустують – тут активно проводяться ремонти й покращуються умови проживання. Традиційно, ректор УжНУ Володимир Смоланка проінспектував хід ремонтних робіт у гуртожитках та готовність будівель до зустрічі зі студентами.

Протягом останніх місяців зроблено чимало – капітальні ремонти кімнат, санвузлів, кухонь, студентських просторів, викладка бруківки, утеплення приміщень, установка балконів та багато іншого. Про це розповідає директор студмістечка Василь Кепич:

“У гуртожитку №1 додалися три душові кімнати, кімнати для вмивання, санвузли, кухні, звісно, в кухнях оновилася і вся техніка. Це покращення умов, яким будуть користуватися і внутрішньо переміщені особи, які проживають у гуртожитках, і наші студенти. У гуртожитку №2 виконано капітальний ремонт у 15-ох кімнатах. Також осучаснили читальний зал – окрім ремонту, обладнали його проектором, кондиціонером, оновили меблі. Крім цього, в гуртожитку відкрито сучасний Центр розвитку дітей, молоді та вчителів. Що стосується гуртожитку №3 – це додаткова душова кімната, косметичний ремонт кухонь. Ремонтні роботи ще тривають і скоро запрацює запланований студентський простір та завершаться ремонтні роботи санвузлів. Гуртожиток №4 зазнав капітального ремонту – це утеплення фасадів, даху, заміна мереж та каналізації, викладка бруківки, ремонт 141 санвузла, установка сучасних пандусів, оснащення кімнат для людей з обмеженою рухливістю”.

Ганна Фельцан, Інформаційно-видавничий центр УжНУ

Джерело

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту з помилкою та натисніть Ctrl+Enter.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *