ПрАТ «Закарпаттяобленерго» закликає побутових споживачів врегулювати договірні відносини

ПрАТ Закарпаттяобленерго закликає побутових споживачів врегулювати договірні відносини фото

❗️Нагадуємо: ПрАТ «Закарпаттяобленерго» закликає побутових споживачів врегулювати договірні відносини

Із 1 липня набули чинності зміни https://bit.ly/3znNwN9 до Правил роздрібного ринку електричної енергії, згідно з якими побутовий споживач у разі використання електроенергії на непобутові потреби зобов’язаний НЕГАЙНО припинити таке використання та звернутися до оператора системи розподілу та постачальника для врегулювання договірних відносин згідно з відповідним тарифом та ціною.

?УВАГА! Це стосується побутових споживачів, які використовують електроенергію на непобутові потреби, зокрема для підприємницької, господарської та незалежної професійної діяльності, надання платних послуг, діяльності дата-центрів, майнінгу, надання інших платних послуг, в тому числі у сфері сільського/зеленого туризму тощо. Детально: https://zakarpat.energy/about/news/prat-zakarpattyaoblenergo-zaklykaye-pobutovykh-spozhyvachivvregulyuvaty-dogovirni-vidnosyny/

Такому побутовому споживачу, в якого будуть виявлені вищезгадані порушення, здійснять перерахунок вартості за фактично спожиту електроенергію за відповідним комерційним тарифом за попередні 6 місяців.

Джерело

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту з помилкою та натисніть Ctrl+Enter.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *