Єпископ Ужгородський та Закарпатський ПЦУ Варсонофій отримав Подяку від військових 128-ї бригади (ВІДЕО)

Єпископ Ужгородський та Закарпатський ПЦУ Варсонофій отримав Подяку від військових фото

За допомогу та духовну підтримку військових на передовій єпископ Ужгородський та Закарпатський ПЦУ Варсонофій отримав Подяку від 128-ї окремої гірсько-штурмової бригади.

Єпископ Ужгородський і Закарпатський ПЦУ Варсонофій є капеланом 128 окремої гірсько-штурмової бригади та неодноразово відвідує українських військових на фронті. Востаннє був у День захисників та захисниць.

Під час останнього візиту на передову владика Варсонофій привіз на передову медичні новітні устаткування — це апарати ШВЛ, це дефібрилятори, це кардіоапарати. Крім того був переданий великий автомобіль кросовер для користування нашими військовими та більше 200 ліцензованих джгутів-турнікетів.

“Капелани в першу чергу приїжджаючи туди, ми звершуємо і літургію, ми звершуємо і таїнства необхідні, хрещення. Навіть були випадки, коли чоловік із жінкою зустрілися там на фронті, вони покохали одне одного і ми їх там вінчали. Багато проходили таїнств хрещення військовослужбовців, які не були хрещені”, — розповів владика Варсонофій.

За допомогу та духовну підтримку військових Варсонофію вручили Подяку захисники 128-ї окремої гірсько-штурмової Закарпатської бригади.

Джерело

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту з помилкою та натисніть Ctrl+Enter.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *