6 закарпатців повернулися з Чемпіонату України з класичного жиму лежачи з “комплектом” медалей (ФОТО)

6 закарпатців повернулися з Чемпіонату України з класичного жиму фото

У Кам’янці-Подільському пройшов чемпіонат України з класичного жиму лежачи серед спортсменів усіх вікових груп, в якому взяли участь шестеро закарпатців, кожен з яких здобув нагороди.

Найбільшого успіху з наших земляків домоглася студентка УжНУ, майстер спорту України міжнародного класу Наталія Мага, котра стала чемпіонкою України серед юніорок (U-23) у ваговій категорії до 57 кг, віце-чемпіонкою серед жінок (в к. до 63 кг), поступившись лише діючій чемпіонці й рекордсменці світу, а також виборола “бронзу” в абсолютній юніорській першості.

Чемпіонський титул серед юніорів здобув ужгородець Віктор Косюк (в.к. до 66 кг), а його земляк, майстер спорту України міжнародного класу Олександр Шляхта став срібним призером серед чоловіків, не важчих за 83 кг.

Усі ужгородські чемпіони й призери тренуються під керівництвом Андрія Федорішка.

6 закарпатців повернулися з Чемпіонату України з класичного жиму лежачи з "комплектом" медалей (ФОТО)

Бронзові медалі вибороли вихованці Миколи Красилинця мукачівці Михайло Кость (серед юнаків до 83 кг) та Ілля Ковач (серед юніорів до 120 кг), а представник Перечинської ОТГ Ярослав Ситар – срібну серед ветеранів у суперважкій ваговій категорії.

6 закарпатців повернулися з Чемпіонату України з класичного жиму лежачи з "комплектом" медалей (ФОТО)

За підсумками змагань Наталка Мага включена до складу національної збірної команди України для участі у чемпіонаті Європи, що пройде у серпні у Франції.

Джерело

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту з помилкою та натисніть Ctrl+Enter.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *