З’явились деталі спецоперації із викриття на Закарпатті каналу переправлення “ухилянтів”

З’явились деталі спецоперації із викриття на Закарпатті каналу переправлення “ухилянтів” фото

Відповідно до отриманої оперативної інформації щодо протиправної діяльності двох закарпатців, а саме організації каналу з незаконного переправлення військовозобов’язаних осіб до Угорщини, правоохоронці розпочали збір доказів.

Для проведення затримання було зібрано достатньо доказів причетності до злочину 34-річного жителя Берегівського району та 52-річного мешканця Мукачівщини. Клієнтів переправники знаходили через Telegram-канал, де з «ухилянтами» домовлялися про місце зустрічі та інші деталі. Відтак, правоохоронці розпочали спецоперацію за участі спецпризначенців КОРД та за процесуального керівництва Ужгородської окружної прокуратури.

На Берегівщині неподалік лінії «зеленого кордону» двох закарпатців, що налагодили схему із переправлення та трьох осіб призовного віку, спіймали на гарячому. На той момент “клієнти” розраховувались із переправниками.

Під час огляду вилучено 12900 доларів та автомобілі переправників – «ВАЗ» та «Volkswagen». Наразі зловмисники перебувають в ізоляторі тимчасового тримання, їм вже повідомлено про підозру. Вирішується питання про обрання міри запобіжного заходу. Можливі спільники зловмисників встановлюються.

Триває досудове розслідування

Джерело

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту з помилкою та натисніть Ctrl+Enter.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *