Екс-заступник Петрова Денис Ман заявив, що не зацікавлений в жодному з крісел в обласній раді

Екс заступник Петрова Денис Ман фото

Про це колишній зам голови Закарпатської обласної ради повідомив у своєму телеграм-каналі, інформуючи про свою ініціативу організувати бюджетні слухання, пов’язані із формуванням обласного бюджету на 2022 рік, та розпочати спілкуватися з жителями області замість обговорювати з ними політичні процеси.

«Як депутат, який не зацікавлений в жодному з крісел в обласній раді, однак зацікавлений у розвитку Закарпатської області, дуже хотів би, аби процес планування обласного бюджету був публічним, а сам бюджет – зрозумілим для закарпатців.

Чи хтось останніми роками якісно аналізував обласний бюджет? Чи депутати обласної ради достатньо розуміють джерела надходження доходів і чи беруть участь у справедливому їх розподілі? Чи бюджети розвитку за останні роки працювали на реалізацію обласної стратегії?

Цих питань чимало. Але традиційно бракує часу, аби в них розібратися. Гадаю, саме зараз час. Поки в парламенті працюють над другим читанням державного бюджету-2022, ми могли б тут подискутувати, що має бути в основі бюджету Закарпаття-2022. Давайте розбиратися разом!» – написав Ман.

Екс-заступник Петрова Денис Ман заявив, що не зацікавлений в жодному з крісел в обласній раді

Джерело

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту з помилкою та натисніть Ctrl+Enter.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *