Ужнівці виграли обласну універсіаду з мініфутболу

 

У Берегові фінішувала ХІХ Закарпатська обласна універсіада з-поміж закладів вищої освіти за програмою футзалу.

У змаганнях виступили 5 команд за коловою системою. Таким чином кожен колектив грав чотири поєдинки, що забезпечувало найоб’єктивніше визначення переможця.
Продовжити читання “Ужнівці виграли обласну універсіаду з мініфутболу”

В УжНУ відбудеться міжнародний форум волонтерів

 

У пятницю, 10 травня в Ужгородському національному університеті відбудеться міжнародний волонтерський форум. Місце проведення: ректорат УжНУ, пл.Народна, 3, Археологічний музей, початок о 11.00 годині.

В рамках заходу відбудеться: Продовжити читання “В УжНУ відбудеться міжнародний форум волонтерів”

Пожежа трапилася в Ужгороді на вулиці Минайській учора (ФОТО)

 

Чомусь для багатьох людей наявність покинутих приміщень слугує явним маркером місця, де можна залишити сліди своєї діяльності. Та проявляється це не тільки в «наскельних малюнках», але й у купі сміття, яке має властивість загорятися.

Впродовж 29 квітня до Служби порятунку надійшло два повідомлення про загоряння в будівлях, що не експлуатуються. Перша подія трапилася в смт Чинадійово. Пожежу помітили місцеві мешканці, які зателефонували на лінію 101. До місця виклику прибули рятувальники з Мукачева, які ліквідували загоряння.
Продовжити читання “Пожежа трапилася в Ужгороді на вулиці Минайській учора (ФОТО)”

Воїн Михайло Митрович відкрив матч «Минай» – «Чорноморець»

 

Військовий Михайло Митрович з позивним “Скромний” відкрив матч «Минай» – «Чорноморець», яка відбулася в суботу, 27 квітня, в Ужгороді. 


Як повідомляє Служба зв’язків з громадськістю Закарпатського ОТЦК та СП, символічний перший удар по м’ячу перед грою «Минай» – «Чорноморець» зробив Михайло Митрович – учасник АТО, ООС, нагороджений почесним нагрудним знаком «Золотий хрест» Головнокомандувача ЗСУ, та нагрудним знаком 15й ОГШБ. Продовжити читання “Воїн Михайло Митрович відкрив матч «Минай» – «Чорноморець»”

СБУ затримала подружжя-агентів рф, які наводили російські «Гради» на прикордоння Сумщини

 

Контррозвідка Служби безпеки запобігла новій серії російських обстрілів прикордонних районів Сумщини.
У результаті спецоперації «на гарячому» затримано подружжя-агентів російської розвідки, які готували удари по підрозділах ЗСУ, що обороняють північно-східні рубежі України.

За наявними даними, для обстрілу окупанти планували застосувати різні види озброєння, включаючи реактивні системи залпового вогню БМ-21 «Град».
Щоб скоригувати ворожі атаки, фігуранти мали виявити місця базування українських військ та передати їх координати загарбникам.
Продовжити читання “СБУ затримала подружжя-агентів рф, які наводили російські «Гради» на прикордоння Сумщини”