Пішли по гриби: троє людей заблукали на Закарпатті

За останню добу рятувальники зафіксували два випадки, коли місцеві мешканці пішли по гриби та заблукали. Перших чоловіка та дружину розшукали, інший чоловік самостійно вибрався з лісу. Інциденти сталися на Ужгородщині.

Як у середу, 2 жовтня, повідомили у ДСНС Закарпаття, двоє ужгородців заблукали в лісі поблизу Циганівців. Подружжя вирушило по гриби та втратило орієнтири. Рятувальники знайшли 34-річного чоловіка та його 30-річну дружину через кілька годин. Продовжити читання “Пішли по гриби: троє людей заблукали на Закарпатті”

 

Ужгородські волонтери відправили на передову 500-й дрон

Виготовляти дрони волонтери Руху підтримки закарпатських військових почали з січня, за цей час змінилися не тільки моделі, але і їх призначення.

Якщо першими були одноразові камікадзе розміром 7-дюймів, підйомом вантажу до 2 кілограм, метою яких було знищення особового складу та матеріальних цінностей ворога, то зараз активно роблять і багаторазові бомбери, або транспортні дрони. Продовжити читання “Ужгородські волонтери відправили на передову 500-й дрон”

 

Кабінет міністрів Орбана визнав, що використовував оманливу тактику для отримання коштів ЄС

У подкасті колишній президент Угорщини Адер Янош і міністр сільського господарства Іштван Надь розкрили тактику Угорщини щодо забезпечення коштів ЄС на адаптацію до клімату, перепрофільовуючи їх для зрошення.

Водна криза в Угорщині
Продовжити читання “Кабінет міністрів Орбана визнав, що використовував оманливу тактику для отримання коштів ЄС”