Судитимуть ексначальницю Ужанського нацпарку

Спеціалізована екологічна прокуратура Закарпатської обласної прокуратури скерувала до суду обвинувальний акт щодо ексначальниці одного з науково-дослідних відділень Ужанського Національного природного парку за фактом службової недбалості, що спричинила тяжкі наслідки (ч. 2 ст. 367 КК України).

Слідством встановлено, що очільниця відділення НПП допустила проведення рубки лісового фонду на початку 2020 року. Вона порушила норми законодавства та не забезпечила перевірку та виявлення фактів незаконних дій.
Продовжити читання “Судитимуть ексначальницю Ужанського нацпарку”

 

Із початку року 36 людей загинули на водоймах Закарпаття

Новий антирекорд 2024-го… Із початку року 36 людей загинули на природних і штучних водоймах Закарпаття. І це аж на 11 більше, ніж за такий же період минулоріч.

Тож ми в черговий раз закликаємо краян бути обачними й обирати для відпочинку на воді спеціально виділені місця, де чергують рятувальники. Пам’ятайте, що безпека понад усе!
Продовжити читання “Із початку року 36 людей загинули на водоймах Закарпаття”

 

Девʼять пожеж на Закарпатті – деталі від рятувальників

Підрозділами Головного управління ДСНС України у Закарпатській області впродовж 5-8 липня для оперативного реагування на події та ліквідації їх наслідків, гасіння пожеж, проведення інших рятувальних заходів здійснено 16 виїздів, з яких три – хибні:

05.07.2024 о 07:32 надійшло повідомлення про пожежу в надвірній споруді за адресою: Хустський район Хустська тергромада, с. Бороняво, вул. Монастирська. Пожежею знищено 2 куб. м дров, а також крівлю та перекриття на площі 20 кв. м. Причина й збитки встановлюються. До гасіння залучались дві одиниці техніки 14-ї державної пожежно-рятувальної частини м. Хуст. Продовжити читання “Девʼять пожеж на Закарпатті – деталі від рятувальників”

 

В Ужгороді проходив Кубок України з джиу-джитсу

В Ужгороді – Кубок України з джиу-джитсу

💪🏼Всеукраїнський турнір серед кадетів, юніорів, старших юнаків, юнаків та молодших юнаків, а також Всеукраїнський турнір з джиу-джитсу для білих поясів (White Belts) проходив із 5 до 7 липня у спорткомплексі «Юність».
Продовжити читання “В Ужгороді проходив Кубок України з джиу-джитсу”