Поліцейські Ужгорода затримали зловмисника, який пограбував посеред вулиці літню жінку

Вчора, 22 вересня, о 07:54 на гарячу лінію «102» зателефонувала 76-річна ужгородка та заявила про пограбування. Пенсіонерка розповіла, що йшла по одній з вулиць міста, як зі спини невідомий наніс їй удар по голові. Після цього нападник вихопив її сумку, у якій знаходились гаманець із грошима та банківською карткою, і втік.

За викликом одразу ж виїхала слідчо-оперативна група Ужгородського районного управління поліції. Правоохоронці опитали потерпілу, яка змогла описати зловмисника та вказала, у якому напрямку він побіг.
Продовжити читання “Поліцейські Ужгорода затримали зловмисника, який пограбував посеред вулиці літню жінку”

 

На Закарпатті близько 130 переселенців отримали нове житло

У місті Свалява Мукачівського району близько 130 вимушених переселенців отримали нове житло. Людей заселили в гуртожиток та модульні будинки. Для цього зробили ремонт та закупили меблі.

Про це розповіла завідувачка шелтеру для ВПО Марія Герко.
Продовжити читання “На Закарпатті близько 130 переселенців отримали нове житло”

 

Планові відключення: де і коли на Закарпатті наступного тижня можуть вимикати світло

У “Закарпаттяобленерго” повідомили, що в регіоні виконуються планові роботи для ремонту, заміни мереж, обладнання, підготовки до опалювального сезону.

“В один із робочих днів тижня, у вас може не бути світла. Його можуть тимчасово вимкнути для планових робіт, які «Закарпаттяобленерго» проводить для ремонту, заміни мереж, обладнання, підготовки до опалювального сезону.
Продовжити читання “Планові відключення: де і коли на Закарпатті наступного тижня можуть вимикати світло”

 

Голова Закарпатської облради піде у відставку, якщо таким буде рішення депутатів

«Переважна більшість депутатів Закарпатської облради на найближчій сесії мають намір оголосити недовіру та звільнити нинішнього голову облради Володимира Чубірка. Наразі відомо, що за звільнення Чубірка готові проголосувати 7 із 8 фракцій облради, що становить три четверті від всього депутатського корпусу ради. Натомість сьогодні стало відомо, що Володимир Чубірко, щоб якось врятувати посаду, має намір перенести сесію на пізніший термін».

Потім через деякий час в тому ж виданні з’явилося спростування інформації:
Продовжити читання “Голова Закарпатської облради піде у відставку, якщо таким буде рішення депутатів”

 

СБУ затримала ще трьох військкоматівців та посадовця ВЛК, які за хабарі «списували» ухилянтів (ФОТО)

Служба безпеки ліквідувала ще 7 схем ухилення від мобілізації, які діяли у різних регіонах України.

Під час оперативних заходів «на гарячому» затримано організаторів оборудок, серед яких посадовці військкоматів та співробітник військово-лікарської комісії.
За гроші зловмисники «допомагали» військовозобов’язаним уникнути призову та виїхати за межі України на підставі підроблених документів або в обхід контрольно-пропускних пунктів.
Продовжити читання “СБУ затримала ще трьох військкоматівців та посадовця ВЛК, які за хабарі «списували» ухилянтів (ФОТО)”