СБУ викрила у Києві ексадвоката, який «працював» на Телеграм-канал «Вагнера» і закликав захопити владу в Україні

Кіберфахівці Служби безпеки викрили у Києві колишнього адвоката, який публічно закликав до насильницького захоплення державної влади в Україні. Його ворожу агітацію підхоплювали інтернет-ресурси спецслужб рф, щоб розхитати обстановку в нашій державі і деморалізувати українських воїнів на фронті.

За даними слідства, фігурант позиціонував себе як «лідер громадської думки» та провокував людей до громадських заворушень під виглядом «протестних» мітингів.
Для цього зловмисник записував численні відеосюжети, які викладав на власному Ютуб-каналі із загальною аудиторією у понад 100 тис. користувачів.
У цих відео їхній автор намагався дискредитувати вище військово-політичне керівництво України та підбурював громадян до силових дій з метою повалення конституційного ладу в нашій державі.
Продовжити читання “СБУ викрила у Києві ексадвоката, який «працював» на Телеграм-канал «Вагнера» і закликав захопити владу в Україні”

 

За матеріалами СБУ Ігор Коломойський отримав нову підозру

Служба безпеки України, Бюро економічної безпеки та Офіс Генерального прокурора викрили нові факти злочинної діяльності власника великої фінансово-промислової групи Ігоря Коломойського.
За матеріалами СБУ йому повідомлено про додаткову підозру за такими статтями Кримінального кодексу України:

Продовжити читання “За матеріалами СБУ Ігор Коломойський отримав нову підозру”

 

СБУ викрила інформатора рф на Донеччині, який коригував ворожі удари голосовими повідомленнями

Контррозвідники Служби безпеки затримали інформатора спецслужб рф, який збирав розвіддані про місця базування українських захисників у районі Слов’янська.

Найбільше ворога цікавила дислокація підрозділів Збройних Сил України, СБУ та Держприкордонслужби на прифронтовій території області.
Для збору розвідданих фігурант обходив місто та прилеглі селища, де приховано фіксував позиції Сил оборони.
Продовжити читання “СБУ викрила інформатора рф на Донеччині, який коригував ворожі удари голосовими повідомленнями”