В Ужгороді з’явився мурал Дмитра Креміня

Днями в обласному центрі Закарпаття (Лінгвістична гімназія ім. Т. Г. Шевченка м. Ужгорода) зʼявився мурал видатної особистості – Дмитра Кременя.

Цей мурал є першим із проєкту “People of the city”. Автором та виконавцем є Юрій Чайка.
Продовжити читання “В Ужгороді з’явився мурал Дмитра Креміня”

 

Ужгородський РВ УПО очолив підполковник поліції Тарас Соханич

Вчора, 29 вересня, підполковник поліції Тарас Іванович Соханич призначений на посаду начальника Ужгородського районного відділу Управління поліції охорони в Закарпатській області.

🔸Нового керівника представив особовому складу начальник УПО Закарпаття Микола Дубіль.
🔹Керівництво поліції охорони Закарпаття та колеги бажають новопризначеному очільнику Ужгородського райвідділу успішної професійної діяльності, високих результатів та плідної роботи.
🔸Раніше Тарас Соханич займав посаду заступника начальника управління поліції з превентивної діяльності Ужгородського районного управління поліції Головного управління Національної поліції в Закарпатській області.
Продовжити читання “Ужгородський РВ УПО очолив підполковник поліції Тарас Соханич”

 

В Ужгороді облаштують експериментальний кільцевий рух біля ринку Краснодонців

Таке, зокрема, вирішили під час наради стосовно зменшення ризиків і підвищення безпеки на автодорогах краю.

Аварійно небезпечні ділянки доріг державного значення навколо обласного центру Закарпаття та збільшення кількості ДТП на окремих відрізках – головні теми наради в ОВА із залученням представників Управління патрульної поліції, Укртрансбезпеки, Служби відновлення та розвитку інфраструктури, Служби автомобільних доріг у Закарпатській області й інших.
Продовжити читання “В Ужгороді облаштують експериментальний кільцевий рух біля ринку Краснодонців”

 

Жіноча команда “Минай” поступилася в Івано-Франківську

Закарпатська команда змарнувала кілька стовідсоткових моментів.

У матчі 4-го туру чемпіонату першої ліги серед жінок «Минай» на виїзді поступився «Прикарпаттю-ДЮСШ №3». Єдиний гол у складі команди Крістіни Костевки забила Катерина Бабенко. Це другий м’яч 18-річної нападниці у поточному сезоні.
Продовжити читання “Жіноча команда “Минай” поступилася в Івано-Франківську”

 

З 1 жовтня водіям необхідно вмикати ближнє світло фар

Відзавтра, 1 жовтня, водії мають вмикати поза населеними пунктами ближнє світло фар або ходові вогні денного світла. За Правилами дорожнього руху, ця вимога діятиме до 1 травня.

Ближнє світло фар на трасі дозволяє керманичам та пішоходам помічати автівки здаля в погану погоду – туман, дощ або сніг. Також береться до уваги, що світловий день восени стрімко коротшає, сутінки настають раніше.
Продовжити читання “З 1 жовтня водіям необхідно вмикати ближнє світло фар”