Зеленський: вдячні СБУ за повернення війни назад – державі-агресору (ВІДЕО)

Була доповідь керівника СБУ Малюка. Всі ми вдячні Службі безпеки за повернення війни назад – державі-агресору, – Зеленський.

«Детально розібрали ситуацію на передовій, усі напрямки – ті, де тримаємо оборону, ті, де крок за кроком рухаємося вперед. Проговорили, як саме і в які терміни, яким забезпеченням, якою логістикою буде більший результат для України».
Продовжити читання “Зеленський: вдячні СБУ за повернення війни назад – державі-агресору (ВІДЕО)”

 

В Ужгороді ремонтують дороги

На вулиці Михайла Салтикова-Щедріна в Ужгороді асфальтують проїжджу частину в межах поточного ремонту для забезпечення належного стану дорожнього покриття та ліквідації вибоїн.

Про це повідомляє Департамент міської інфраструктури Ужгородської міської ради.
Продовжити читання “В Ужгороді ремонтують дороги”

 

В Закарпатському апеляційному суді почався розгляд у справі зґвалтування 14-річної школярки

В Закарпатському апеляційному суді нарешті почався судовий розгляд у справі зґвалтування дівчинки на Закарпатті (вчорашнє засідання було перенесене через залучення обвинуваченими ще 2-х адвокатів).

Під час засідання адвокати та інші учасники справи проголосили вступні промови. Наша позиція незмінна – реальне позбавлення волі обвинуваченим та задоволення цивільного позову потерпілої у повному обсязі.
Наступні засідання, у яких суд буде розглядати клопотання учасників та можливо розгляне скарги загалом, відбудуться 9 і 10 серпня.
Повідомляє юридична компанія Міллер.
Продовжити читання “В Закарпатському апеляційному суді почався розгляд у справі зґвалтування 14-річної школярки”