41 собачку та 27 киць було стерилізовано в Ужгороді

Ужгородців просять підписати петицію про стерилізацію безпритульних тварин у місті фото

Друзі! Днями ми відвезли на операції останніх звірят, згідно програми «Ужгород – гуманне місто». Все це відбулося завдяки нашій петиції, Вашим електронним підписам та депутатам ужгородської міської ради, які підтримали наш проект. Ми щиро вдячні всім!

З міського бюджету було виділено 50 000 грн. Ці гроші пішли на оплату стерилізацій 41 собачки та 27 киць!

Близько 11 000 грн наша організація (завдяки Вам, наші друзі, які не кидають звірят у біді) доплатила за післяоперційну перетримку звіряток та необхідні ліки.
Ви собі уявляєте скільки тваринок, приречених до життя на вулиці не з’явиться у цьому жорстокому світі?
Дуже радує, що по деяким районам питання з собаками повністю закрите (такі як «п’яний» базар, гаражі на Шахті, фірма біля вокзалу, будова Легоцького і т.д.), всі самки там стерильні. Вони надалі житимуть в звичних місцях, проте не буде «собачих весіль» та поповнень.
Ми хочемо подякувати ветеринару Світлані Волковій за якісну роботу та терпіння, депутатському корпусу за виділені кошти та ВСІМ причетним))

П.с. Тим не менш, хоч була пророблена справді велика робота по відловам та стерилізаціям, «бюджетних» операцій не вистачило для всіх вуличних бідось. Але, ми і надалі робитимемо все можливе, щоб покращити ситуацію з кількістю безпритульних тварин в місті гуманним шляхом та дуже сподіваємось на подальшу допомогу зі сторони влади.

Джерело

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту з помилкою та натисніть Ctrl+Enter.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *