Четверту добу в парку горить сміття, ще й підкидають

четверту добу в парку горить сміття фото

Про дану подію в мережі Фейсбук з читачами поділився користувач ‎Андрій Шак‎.

Нижче цитуємо дослівно.

Оця купа канцерогенного сміття вже ЧЕТВЕРТУ ДОБУ коптить в Боздоському парку!!!
В суботу думав, що можливо хтось підпалив і завтра керівництво парку вирішить ситуацію. В неділю дотлівало, тож не став телефонувати нікуди в кінці вихідних. І о диво: в понеділок купа стала втричі більше і коптила вже по повній!
Але це не найцікавіше. Зателефонував я спочатку на 101 в МНС – так тричі ніхто трубку не взяв і зв”язок обривався (це до теми, якщо у вас була б реальна надзвичайна ситуація – реформа, напевно, така). Далі зателефонував на 102 і там одразу пообіцяли розібратися.
Перетелефонували за 10 хв. і кажуть (!!!): “МНС в курсі, керівництво парку і муніципальна поліція в курсі. Це хтось підпалив на вихідних і воно скоро само загасне. Наступного разу в такій ситуації телефонуйте в муніципальну поліцію. А телефон ми не знаємо, шукайте самі в інтернеті”.
Та ви там усі обкурилися біля цієї купи?! У нас же “найчистіше” повітря серед обласних центрів України! Чи може маршрутки вже 2-ий місяць не їздять і у нас так очистилося повітря, що у них там паморочиться в голові. Кому тоді телефонувати, коли міська влада тебе свідомо труїть? П. Кривошеєву, п. Горвату чи може одразу п. Зеленському? Повний п…

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту з помилкою та натисніть Ctrl+Enter.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *