В Ужгороді до Дня Європи 70 артистів заспівали «Оду радості»

 

В Ужгороді до Дня Європи провели флешмоб – на головній площі міста 70 артистів заспівали “Оду радості“.
Про це повідомляє кореспондент з місця події.

Участь у флешмобі взяли участь 70 артистів та музикантів Закарпатського національного академічного народного хору.
Продовжити читання “В Ужгороді до Дня Європи 70 артистів заспівали «Оду радості»”

Пенсіонерку з Тячівщини засуджено за пости в «Однокласниках»

 

64-річну жительку села Бедевля Тячівського району Закарпатської області засуджено до 5 років позбавлення волі за публікації в соціальній мережі «Однокласники». Жінку визнали винною у виправданні та глорифікації російської агресії проти України.

Згідно з матеріалами справи, пенсіонерка протягом 2022 року публікувала на своїй сторінці в «Однокласниках» дописи, в яких виправдовувала дії російських військ в Україні, заперечувала воєнні злочини РФ, поширювала дезінформацію про хід війни та закликала до підтримки окупантів.
Продовжити читання “Пенсіонерку з Тячівщини засуджено за пости в «Однокласниках»”

Ужгородські «Карпати-ШВСМ» зіграють чергові матчі сезону

 

10–12 травня у Києві відбудеться 8-й тур української Суперліги з гандболу серед чоловічих команд сезону 2023/24.

Команда Ростислава Ланевича за підсумками І етапу чемпіонату потрапила до групи Б, де разом із «СКА-ШВСМ» (Київ), «СКА-Львів-КДЮСШ» та «ХНУ – ДЮСШ-1» (Хмельницький) розігрують підсумкові 5–8 місця. А колективи групи А («Мотор» Запоріжжя, «Одеса», «Донбас» Маріуполь, «Ізмаїл») борються за медалі. Продовжити читання “Ужгородські «Карпати-ШВСМ» зіграють чергові матчі сезону”

СБУ викрила мережу агентів 5 служби фсб рф, які готували вбивство Президента України: затримано двох полковників УДО (ВІДЕО)

 

Контррозвідка та слідчі СБУ зірвали плани фсб із ліквідації Президента України та інших представників вищого військово-політичного керівництва держави.
Реалізувати плани мала агентурна мережа, яку завчасно викрила Служба безпеки України за сприяння керівництва Управління державної охорони. До складу мережі, діяльність якої фсб курувала з москви, входили двоє полковників УДО, які «зливали» секретну інформацію рф.

Так, ворог активно розробляв плани із ліквідації Президента Володимира Зеленського. Одним із завдань агентурної мережі фсб був пошук виконавців серед військових, наближених до охорони Президента, котрі б могли взяти Главу держави в заручники, а згодом його вбити.
Окрім Володимира Зеленського ворог планував ліквідувати Голову СБУ Василя Малюка, очільника ГУР Кирила Буданова та інших високопосадовців.
Продовжити читання “СБУ викрила мережу агентів 5 служби фсб рф, які готували вбивство Президента України: затримано двох полковників УДО (ВІДЕО)”

СБУ повідомила про підозру бойовикам, які брали участь у «м’ясних» штурмах позицій ЗСУ під Роботиним

 

Служба безпеки зібрала доказову базу ще на трьох зрадників, які воювали проти Сил оборони на південному фронті.
У 2023 році зловмисники добровільно вступили до лав окупаційних угруповань «Шторм» Південного військового округу країни-агресора.

Там вони брали безпосередню участь у «м’ясних» штурмах оборонних позицій ЗСУ на Запоріжжі.
Українські захисники взяли всіх трьох фігурантів у полон під час боїв у районі Роботиного у грудні минулого року та лютому цього року.
Один із бойовиків після знищення його підрозділу три дні переховувався у вирвах на полі бою, доки не був затриманий воїнами Сил оборони.
Продовжити читання “СБУ повідомила про підозру бойовикам, які брали участь у «м’ясних» штурмах позицій ЗСУ під Роботиним”