На Закарпатті оцифрували понад 206 тисяч паперових пенсійних справ

 

В Головному управлінні триває оцифрування (ретроконверсія) паперових пенсійних справ. Процес переведення паперової справи в електронний формат складається з трьох етапів – сканування всіх документів, кадрування зображення та документування.

Після оцифрування сканована копія пенсійної справи зберігається на вебпорталі електронних послуг Пенсійного фонду України https://portal.pfu.gov.ua/. Завдяки цьому будь-який отримувач пенсії, зареєструвавшись на вебпорталі, може зайти у особистий кабінет і ознайомитися зі своєю пенсійною справою, складовими пенсійних виплат, передивитись перерахунки пенсії, які проводяться на виконання урядових рішень, тощо.
Продовжити читання “На Закарпатті оцифрували понад 206 тисяч паперових пенсійних справ”

Поки ужгородка пішла за покупками в супермаркет, її Skoda Fabia, залишена на парковці, загорілася (ФОТО)

 

7 травня, о 14:40, до Служби порятунку надійшло повідомлення про загорання легкового автомобіля «Skoda Fabia» у місті Ужгород на вулиці Капушанській.

Як з’ясувалось згодом, власниця припаркувала автівку біля супермаркету та пішла за покупками, а коли повернулась – з-під капоту вже йшов дим. Продовжити читання “Поки ужгородка пішла за покупками в супермаркет, її Skoda Fabia, залишена на парковці, загорілася (ФОТО)”

Аварійно-відновлювальні роботи

 

Повідомляємо, що протягом дня працівники дільниці водопровідної мережі будуть проводити аварійно-відновлювальні роботи за наступними адресами:
Продовжити читання “Аварійно-відновлювальні роботи”

В Ужгороді приводять до ладу стадіон «Авангард»

 

В умовах воєнного стану робити це не просто. Та покладаються на власні можливості, допомогу небайдужих до спорту та міста людей. Працюють фактично без свят та вихідних.
Продовжити читання “В Ужгороді приводять до ладу стадіон «Авангард»”

Молода місцева картопля на Закарпатті дорожча, ніж торік

 

Ціна на молоду місцеву картоплю на Закарпатті цього року стартують з 60 грн/кг, крупніша коштує 65-70 грн/кг. Торік ця картопля коштувала 50-60 грн/кг.

Імпортна молода картопля майже удвічі дешевша.
Продовжити читання “Молода місцева картопля на Закарпатті дорожча, ніж торік”