На Закарпатті розпочався рекрутинг у Закарпатську ТРО

 

На Закарпатті триває рекрутинг у Закарпатську ТРО, який розпочався у квітні цього року. Про деталі та умови на пресконференції в Ужгородському прес-клубі розповів Олексій Любецький (позивний «Італієць»), бойовий медик Роти Вогневої Підтримки, рекрутера 68-го окремого батальйону 101 Бригади Закарпатської ТРО.

Олексій Любецький розповів про особливості рекрутингу в Закарпатську ТРО, у чому різниця між ТЦК та рекрутерами, хто може податися в ТРО і як проходить підбір. Військовий зауважив: рекрутери не є структурою ТЦК, до підрозділу запрошують людей добровільно, шукають насамперед адекватних претендентів, який пропонують гідну роботу і зарплату.
Продовжити читання “На Закарпатті розпочався рекрутинг у Закарпатську ТРО”

Виготовлені в Ужгороді супутникові системи звʼязку можуть опинятися у російських військових (ВІДЕО)

 

Системи супутникового інтернет-звʼязку Gilat SkyEdge, які для ізраїльської корпорації Gilat Satellite Networks виробляє в Ужгороді завод американської аутсорсингової компанії Jabil Circuit, масово імпортуються в Росію. Про це свідчать митні дані, які опинилися у розпорядженні журналістів «Слідства.Інфо».

Про це йдеться у розслідуванні «Слідства.Інфо» «Вироблені в Україні супутникові системи можуть опинятися у російської армії. Їх офіційно постачає в РФ ізраїльський підрядник Пентагону».
Продовжити читання “Виготовлені в Ужгороді супутникові системи звʼязку можуть опинятися у російських військових (ВІДЕО)”

10 травня в Ужгороді попрощаються із загиблим захисником Тарасом Гаврішем

 

Чин похорону розпочнеться о 13:00 на набережній Незалежності біля памʼятника жертвам Голодомору.

Міський голова Богдан Андріїв, депутати міської ради, працівники виконавчого комітету висловлюють глибокі співчуття рідним та близьким воїна.
Продовжити читання “10 травня в Ужгороді попрощаються із загиблим захисником Тарасом Гаврішем”

В Ужгороді заборонили купання та катання на річці

 

Рішення про заборону купання, катання на човнах та інших плавзасобах, використання засобів розваг на воді в межах Ужгорода підтримали на черговому засіданні виконкому міської ради.

Департамент міської інфраструктури має встановити біля водойм щити (плакати) з написами «Купатися заборонено», небезпечні для купання місця позначать буями з написами «Небезпечно». У школах та дошкільних закладах Ужгорода проведуть уроки з правил поведінки на воді відповідно до програми «Охорона здоров’я».
Продовжити читання “В Ужгороді заборонили купання та катання на річці”

Жителі Сумщини звернулись до окупантів (ВІДЕО)

 

Рашистські війська вже робили спроби захопити Сумщину. Їм навіть це не вдалося. Але мешканці вирішили окупантам про всяк випадок нагадати, що у разі ще однієї спроби, в них земля буде горіти під ногами, як це було з нацистами під час Другої світової війни.

Бо Сумщина – це край, де воювали бійці Першої Української партизанської дивізії під проводом легендарного українського ватажка – Сидора Артемовича Ковпака. Кожен окупант та колаборант буде знищений, нагадують місцеві патріоти на фоні пам’ятника командувача партизанським рухом.
Продовжити читання “Жителі Сумщини звернулись до окупантів (ВІДЕО)”