СБУ і Нацполіція затримали «чорних зброярів»

 

СБУ і Нацполіція затримали «чорних зброярів», які намагались продати криміналітету трофейні гранатомети та вибухівку

Служба безпеки спільно з Національною поліцією запобігла продажу зброї представникам кримінальних кіл у Полтавській, Одеській та Житомирській областях.
У результаті комплексних заходів затримано торгівців трофейним озброєнням, яке нелегально вивозили з місць колишніх боїв поблизу лінії фронту.
Серед вилученого у фігурантів – російські протитанкові гранатомети, автомати Калашникова та вибухівка.
Продовжити читання “СБУ і Нацполіція затримали «чорних зброярів»”

За матеріалами СБУ засуджено інформатора російського гру, який шпигував за артилерією ЗСУ на Миколаївщині

 

За матеріалами Служби безпеки реальний термін ув’язнення отримав ще один інформатор воєнної розвідки рф. Зловмисник збирав розвіддані про дислокацію та переміщення Сил оборони по прифронтовій території Миколаївщини.

За вказівкою російської спецслужби він намагався виявити вогневі позиції артилерії ЗСУ, у тому числі бойових розрахунків HIMARS.
У разі отримання розвідданих інформатор планував передати їх окупантам для підготовки прицільних ракетно-дронових ударів по місцях базування українських військ.
Продовжити читання “За матеріалами СБУ засуджено інформатора російського гру, який шпигував за артилерією ЗСУ на Миколаївщині”

На вихідних в Ужгороді – фестиваль «Бельтайн»

 

27-28 квітня в Ужгородському замку пройде благодійний фестиваль весняного буйноцвіту «Бельтайн».

У програмі:
Продовжити читання “На вихідних в Ужгороді – фестиваль «Бельтайн»”

Завтра «Минай» зіграє з одеським «Чорноморцем»

 

Матч 26-го туру УПЛ між закарпатцями та одеситами пройде 27 квітня (початок о 13:00) на «Минай-Арені».

Для команди Желько Любеновіча цей поєдинок один із найважливіших у сезоні. У минайців залишаються шанси на збереження прописки в УПЛ і вони намагаються ними скористатися. До матчу з «Чорноморцем» наші футболісти підходять сконцентрованими та максимально зарядженими на боротьбу. Їм завтра потрібна тільки перемога. Невдача у звітній грі може стати фатальною. Продовжити читання “Завтра «Минай» зіграє з одеським «Чорноморцем»”

В Ужгороді різко подешевшала рання капуста

 

Вчора, 25 квітня, на ринках, торгових точках та у супермаркетах Ужгорода різко подешевшала рання капуста. На 40 відсотків. Це білокачанна, яку виростили закарпатці.

Проходячи біля хімічного факультету об 11.30, я побачила гору ранньої капусти в чорних овочевих ящиках, якою торгував худорлявий високий чоловік з вусами. На картонці написана ціна «25 грн». Я здивувалася, бо ще вчора тут правили по 35. Під час покупки домашньої сметани у своєї знайомої запитала у її сусідки, яка торгувала ранньою зеленню – кропом, петрушкою, зеленою цибулею, – яка ціна її капусти. Продовжити читання “В Ужгороді різко подешевшала рання капуста”