Закарпатські митники вилучили товару на два мільйони гривень

Хитромудру оборудку, як побільше завезти товару та обійти митне оподаткування, викрили інспектори-пошуківці на митному посту «Дякове» Закарпатської митниці.

З боку Румунії на митну територію України заїхав великогабаритний транспортний засіб з вантажем. У товаросупровідних документах вказувалось, що у напівпричепі переміщувався імпортний товар «автомобільні шини, що були у використанні» у кількості 864 шт. шин різних розмірів, торгівельних марок, вагою 8,1 т. Загальна вартість товару, згідно рахунку-фактури, становила 6 тисяч євро. Продовжити читання “Закарпатські митники вилучили товару на два мільйони гривень”

 

Як долучитися до Армії дронів через застосунок “Дія”: просто та без бюрократії

Мрієте стати частиною сучасної армії дронів і не знаєте, з чого почати? Тепер це легко зробити через оновлений застосунок “Дія”. За допомогою нового сервісу рекрутингу можна подати заявку та стати частиною підрозділів Сил Безпілотних Систем всього в кілька кроків.

Щоб приєднатися до Армії дронів, достатньо:
– Авторизуватись у застосунку “Дія”.
– Перейти в розділ “Сервіси”.
– Вибрати опцію “Вступити в Армію дронів”.
– Подати заявку до одного з підрозділів Сил Безпілотних Систем. Продовжити читання “Як долучитися до Армії дронів через застосунок “Дія”: просто та без бюрократії”

 

Підрозділи ППО щодня тримають надійний щит над Україною

Підрозділи ППО щодня тримають надійний щит над Україною, захищаючи як передові позиції, так і критично важливі об’єкти в тилу.

Наші зенітники завжди готові до бойового виклику у непередбачуваних умовах: масовані атаки, електронні перешкоди, складні цілі. Їхня робота – це не лише особиста підготовка, а й повна злагодженість кожного члена команди, коли на кону кожна секунда. Продовжити читання “Підрозділи ППО щодня тримають надійний щит над Україною”

 

До уваги водіїв!

Повідомляємо, що протягом дня працівники дільниці водопровідної мережі будуть проводити аварійно-відновлювальні роботи за наступними адресами:

– вулиця Жатковича, 24 і 98;
– перехрестя вулиць Яна Гуса і Боршоша Кум’ятського Продовжити читання “До уваги водіїв!”