Кандидатури двох ужгородок на присвоєння почесного звання України «Мати-героїня» затвердили на засіданні

Кандидатури двох ужгородок на присвоєння почесного звання України «Мати-героїня» – Еріки Дердь, матері п’яти дітей, та Марини Сливки, матері семи дітей, – підтримали нині на засіданні виконкому міської ради

Відповідне рішення члени виконкому ухвалили, беручи до уваги вагомий особистий внесок цих жінок у виховання дітей, створення сприятливих умов для здобуття дітьми освіти, розвитку їхніх творчих здібностей, формування в них високих духовних і моральних цінностей. Продовжити читання “Кандидатури двох ужгородок на присвоєння почесного звання України «Мати-героїня» затвердили на засіданні”

 

Сьогодні в Ужгороді територіальним громадам області передали чергову партію шкільних автобусів

Сьогодні в Ужгороді територіальним громадам області передали чергову партію шкільних автобусів. Усі вони свого часу передали транспортні засоби на потреби Збройних сил України.

У час, коли тисячі дітей через обстріли позбавлені можливості сісти за парту, спілкуватися наживо зі своїми вчителями, однокласниками, дуже важливо, щоб школярі у тилових регіонах були охоплені освітою. Продовжити читання “Сьогодні в Ужгороді територіальним громадам області передали чергову партію шкільних автобусів”

 

В Ужгороді стартувала кіношкола «Скалка-2024»

В Ужгороді стартувала кіношкола «Скалка-2024». Захід вже всьоме об’єднує талановитих, креативних і натхненних краян.

Відкрив дійство директор громадської організації «Закарпатська фільмкомісія», режисер Вячеслав Єгоров. Він ознайомив з програмою, розповів про діяльність проєкту, який був заснований у 2018 році. Учасники попередніх потоків створили понад 30 короткометражних фільмів. Гасло цьогорічної кіношколи – мрій та знімай. Продовжити читання “В Ужгороді стартувала кіношкола «Скалка-2024»”

 

Цьогоріч 20 випускників УжНУ вже обрали професію митника

Пошук енергійних, цілеспрямованих, амбітних та відповідальних фахівців потребують не лише підприємства й організації, а й державні установи, аби посилити свої колективи та, як кажуть в народі: «влити молоду кров».

Щонайменше двічі на рік Ужгородський національний університет організовує вкрай актуальний захід, на якому роботодавці пропонують студентам реалізувати свій потенціал у різних сферах життєдіяльності регіону.
Продовжити читання “Цьогоріч 20 випускників УжНУ вже обрали професію митника”

 

У Волосянці на Ужгородщині згоріла надвірна споруда з 2 тоннами сіна (ФОТО)

Про це інформує Головне управління ДСНС України у Закарпатській області.

У вівторок, 22 жовтня, о 09:03, до Служби порятунку надійшло повідомлення про пожежу в надвірній споруді на території приватного господарства на вулиці Центральній в селі Волосянка Ставненської громади, що в Ужгородському районі. Продовжити читання “У Волосянці на Ужгородщині згоріла надвірна споруда з 2 тоннами сіна (ФОТО)”