У трьох районах Закарпаття затримали переправників із «клієнтами»

Впродовж двох днів на Закарпатті поліція заблокувала три канали переправлення військовозобовʼязаних через кордон – пʼятьох організаторів затримано.


Хустський район: 20 жовтня співробітники міграційної поліції ГУНП в Закарпатській області затримали 22-річного жителя села Приборжавське, який за 7 тисяч доларів з особи незаконно переправляв чоловіків до Румунії. Продовжити читання “У трьох районах Закарпаття затримали переправників із «клієнтами»”

 

На Закарпатті при виїзді з України в авто литовця виявили пістолет-кулемет, запчастини до вогнепальної зброї, набої та ніж (ФОТО)

Учора, в неділю, 20 жовтня, посадові особи митного поста «Тиса» під час перевірки автомобіля марки «Шкода Октавія» виявили арсенал вогнепальної та холодної зброї, а також спорядження, які переміщував 61-річний громадянин Литви без будь-яких дозвільних документів. Про це інформує пресслужба закарпатської митниці.

Серед виявлених предметів були пістолет-кулемет, 2 магазини-спорядження до нього, 3 магазини-спорядження до пістолету ТТ-33, затворні рами зі спусковим механізмом до карабіну К-98 та пістолету SA-26, ствол до пістолету SA-26, 5 затворів до пістолетів-кулеметів SA-26 та ППС-43, 2 стволи до пістолету-кулемету ППС-43, 2 бланка ствола (довжиною 60 см), 1 бланк ствола (довжиною 38 см), металевий ніж (довжиною 27 см), кулеметна стрічка-спорядження боєприпасів до кулемету МG-42. Продовжити читання “На Закарпатті при виїзді з України в авто литовця виявили пістолет-кулемет, запчастини до вогнепальної зброї, набої та ніж (ФОТО)”

 

Тиса все холодніша: холоди «заморожують» незаконну міграцію через кордон

Восени кількість людей які незаконно перетинають кордон істотно зменшилася.

Про це в ефірі марафону «Єдині новини» розповів Андрій Демченко, речник Державної прикордонної служби України.
Продовжити читання “Тиса все холодніша: холоди «заморожують» незаконну міграцію через кордон”

 

До уваги водіїв!

Повідомляємо, що упродовж дня працівники дільниці мережі водовідведення будуть проводити аварійно-відновлювальні роботи на перехресті вулиць Української та Багратіона а також по вулиці Герца в районі будинку 39.

В зв’язку з цим, тимчасово, на період виконання робіт, буде ускладнено проїзд автомобільного транспорту на ділянці автошляху, в районі проведення робіт. Продовжити читання “До уваги водіїв!”

 

Щоб повернутися додому, він «дружить» з «Лелеками»

ІСТОРІЇ ВОЇНІВ.

Сьогодні – це історія 21-річного військового на псевдо Яра.
Війна йому обірвала можливість бувати вдома. Це особливо його мотивує — наближати Перемогу, щоб зустрітися з рідними. А тимчасом Перемога з’являється в його житті в іншому вимірі — в імені коханої. Продовжити читання “Щоб повернутися додому, він «дружить» з «Лелеками»”