У Концові на Ужгородщині під ранок горів Nissan Trade

Як йдеться в інформаційному зведенні рятувальників, сьогодні, 17 жовтня, о 04:18, до Служби порятунку надійшло повідомлення про пожежу, яка виникла в автомобілі Nissan Trade 2002 року випуску за адресою: Ужгородський район, Холмківська громада, село Концово, вулиця Тарнівецька.

Вогнем знищено салон автомобіля. Продовжити читання “У Концові на Ужгородщині під ранок горів Nissan Trade”

 

До уваги мешканців мікрорайону Дравці

Повідомляємо, що бригадою дільниці водопровідної мережі проводяться аварійно-відновлювальні роботи по вулиці Карпатської України (Гагаріна), в районі будинку №130.

На жаль, виконання робіт без пониження тиску в системі виявилось неможливим. В зв’язку з цим, протягом виконання робіт, призупинено подачу води в мікрорайоні Дравці. Також на період виконання робіт, буде ускладнено проїзд автомобільного транспорту на ділянці автошляху, в районі проведення робіт. Продовжити читання “До уваги мешканців мікрорайону Дравці”

 

Делегація з чеського міста Брно відвідала Ужгород

В рамках візиту чеська делегація на чолі з мером міста Брно Маркетою Ваньковою побувала на підприємстві «Shemax» – інноваційному заводі з власним виробництвом електротоварів преміум класу для салонів краси.

– Це одне із понад 400 релокованих підприємств, яке після початку повномасштабної війни з росією перенесло виробництво з Дніпра на Закарпаття та успішно, у стислі терміни, відновило свою роботу. Продовжити читання “Делегація з чеського міста Брно відвідала Ужгород”

 

На Рахівщині рятувальники знайшли туриста, який заблукав між Говерлою та Кукулом

Гірські рятувальники з села Лазещина успішно відшукали 48-річного туриста з Харківщини, який заблукав між вершинами Говерли та Кукула в Рахівському районі.

Чоловік розпочав свій похід два дні тому з села Вороненко на Івано-Франківщині, проте, втративши орієнтацію на місцевості, звернувся до Служби порятунку, про це пише Управління ДСНС Закарпаття. Продовжити читання “На Рахівщині рятувальники знайшли туриста, який заблукав між Говерлою та Кукулом”