⚡️War & Sanctions – ГУР МОУ в партнерстві з ЦПД запускають новий розділ про російських спортсменів –  агентів впливу рф за кордоном

Головне управління розвідки Міністерства оборони України продовжує вживати асиметричних дій для протидії операціям та планам ворога. У сучасній війні росія використовує спорт як інструмент дезінформації, пропаганди, обходу санкцій і поширення свого впливу та лобі у світі. 

❗️У відповідь агресору ГУР МО спільно з Центром протидії дезінформації РНБО запускають новий розділ порталу War & Sanctions – «Чемпіони терору».  Продовжити читання “⚡️War & Sanctions – ГУР МОУ в партнерстві з ЦПД запускають новий розділ про російських спортсменів –  агентів впливу рф за кордоном”

 

В Ужгороді відкривається “Корона” – найбільший ТРЦ у місті

1 листопада в Ужгороді відкриється найбільший торговельний центр у місті – ТРЦ “Корона”. За даними брокера Colliers Ukraine, девелопер вже отримав акт введення в експлуатацію на першу чергу будівництва.

ТРЦ “Корона” розташований у самому центрі – недалеко від берега річки Уж, площ Театральної і Фенцика, на місці відомого за часів Австро-Угорщини готелю і ресторану “Верховина”. Проте “Корона” у місцевій пресі давно вважалась місцевим довгобудом- об’єкт будувався багато років, будівлю почали реставрувати ще в 2015 році.
Продовжити читання “В Ужгороді відкривається “Корона” – найбільший ТРЦ у місті”

 

16-річного закарпатця підозрюють у зґвалтуванні 62-річної жінки

На Мукачівщині розслідують побиття та зґвалтування 62-річної закарпатки. Дочка постраждалої звернулась до правоохоронців і повідомила про побиття матері неповнолітнім односельцем. Інцидент стався у п’ятницю, 4 жовтня. Пізніше 62-річна жінка повідомила також і про зґвалтування. 16-річного підлітка затримали.

Як повідомили у вівторок, 15 жовтня, у поліції Закарпаття, під час допитів підозрюваний зізнався у скоєному.
Продовжити читання “16-річного закарпатця підозрюють у зґвалтуванні 62-річної жінки”

 

Помер найстаріший мешканець Ужгорода Микола Деревляник

У понеділок, 14 жовтня помер ужгородець Микола Деревляник, якому 22 жовтня мало виповнитись 107 років. Чоловік відійшов у вічність вдома, в оточені рідних.

Про це повідомили родичі відомого довгожителя. Дружина Миколи Деревляника давно померла. Дідусь мав єдину доньку Любомиру, внука Степана та правнука Андрія. Родичі розповідають, дідусь, любив природу, гори і Бога, регулярно ходив зі сім’єю до римо-католицької церкви, окрім цього дуже любив родинні свята, був веселим та добрим, вмів влучно пожартувати. Продовжити читання “Помер найстаріший мешканець Ужгорода Микола Деревляник”

 

На Закарпатті перекинулася вантажівка, через аварію стався витік пального на дорогу

Водій вантажівки MAN не впорався з керуванням і перекинувся на узбіччя. Рятувальники ліквідовували наслідки витоку пального.

Аварія сталася між селами Букове та Велика Копаня. За інформацією рятувальників, водій вантажного автомобіля MAN не впорався з керуванням, внаслідок чого машина перекинулася на узбіччя. Чоловік не постраждав і від подальшої госпіталізації відмовився. Продовжити читання “На Закарпатті перекинулася вантажівка, через аварію стався витік пального на дорогу”