Міцний колектив самохідної артилерійської установки “Гвоздика” – потужні воїни та справжні патріоти України. (ВІДЕО)

З 2022 року хлопці служать разом в лавах 128 окремої гірсько-штурмової бригади. Всі вони з різних куточків України, але за цей період стали справжніми побратимами.

Щира та безпосередня розповідь військових про їхні будні на фронті, спілкування з родинами, аналіз можливих шляхів завершення війни та важливість служби в ЗСУ не залишить байдужим жодного громадянина України. Продовжити читання “Міцний колектив самохідної артилерійської установки “Гвоздика” – потужні воїни та справжні патріоти України. (ВІДЕО)”

 

Гаубиця, яка за один день побила рекорд по знищенню ворожої техніки! (ВІДЕО)

Снайпери в артилерії!

Гаубиця, яка за один день побила рекорд по знищенню ворожої техніки!
Було знищено 5 цілей за ОДИН ДЕНЬ: Продовжити читання “Гаубиця, яка за один день побила рекорд по знищенню ворожої техніки! (ВІДЕО)”

 

В Ужгороді 10-річний хлопчик встановив новий світовий рекорд із гирьового спорту

В Ужгороді на молодіжному фестивалі “U-Future: відновлюйся та створюй” 10-річний Василь Маєвський встановив новий рекорд України та світу. Хлопчик за 43 секунди 15 разів підняв 24-кілограмову гирю.

Як повідомляє прес-служба міської ради Ужгорода, метою заходу є залучення молоді до активностей та комунікацій, пропагування патріотизму та громадянської активності молоді, налагодження зв’язків, просвітництва та творчості через різноманітні локації, майстер-класи та лекції. Продовжити читання “В Ужгороді 10-річний хлопчик встановив новий світовий рекорд із гирьового спорту”

 

В Ужгороді попрощаються із воїном Миколою Суязовим

У вівторок, 15 жовтня, в Ужгороді відбудеться прощання із захисником Миколою Суязовим, який загинув на війні. Чин похорону розпочнеться о 13:00 на площі Народній.

Про це повідомили у пресслужбі Ужгородської міської ради. Продовжити читання “В Ужгороді попрощаються із воїном Миколою Суязовим”