З 10 жовтня по 1 березня заборонили лов форелі в Закарпатській області

Заборона на лов (добування) форелі на період її нересту у рибогосподарських водних об’єктах (їх частинах) в межах Закарпатської області триватиме з 10 жовтня по 1 березня 2025 року.

Про це пише Закарпатський рибпатруль Продовжити читання “З 10 жовтня по 1 березня заборонили лов форелі в Закарпатській області”

 

Фехтувальниця з Ужгорода Дар’я Варфоломеєва виборола бронзу на престижних світових змаганнях

На турнірі з фехтування серії Satellite FIE у Женеві Дар’я Варфоломеєва виборола бронзу в особистих змаганнях.

25-річна фехтувальниця посіла третє місце в особистих змаганнях серед жінок, які зібрали понад 120 учасниць з 30 країн. Це перша у кар’єрі спортсменки нагорода Satellite, – зазначають на сторінці національної федерації фехтування України. Продовжити читання “Фехтувальниця з Ужгорода Дар’я Варфоломеєва виборола бронзу на престижних світових змаганнях”

 

Доповідач по Угорщині: Ситуація з верховенством права в Угорщині продовжує погіршуватися

Ситуація з верховенством права в Угорщині ще більше погіршилася, заявила у вівторок постійний доповідач Європейського парламенту від Угорщини Тінеке Стрік, також критикуючи уряд Угорщини за недостатню незалежність судової системи та зростання корупції. Про це Стрік сказав на спільній прес-конференції поспілкувався з іншими офіційними особами ЄП, що, незважаючи на триваючу процедуру за статтею 7 проти Угорщини, стан верховенства права ще більше погіршився. За її словами, кілька рішень Європейського суду ще не виконано. Продовжити читання “Доповідач по Угорщині: Ситуація з верховенством права в Угорщині продовжує погіршуватися”

 

Сьогодні і завтра в Ужгороді труїтимуть щурів

У середу, 9 жовтня, та четвер, 10 жовтня, в обласному центрі Закарпаття проводитимуть дератизацію (винищення гризунів).

Планова дератизація проводитиметься у місцях загального користування, зокрема, скверах, на схилах річки тощо. Про це інформує департамент міської інфраструктури Ужгородської міської ради. Продовжити читання “Сьогодні і завтра в Ужгороді труїтимуть щурів”