Нове дорожнє покриття встановлено у селі Минай упритул до Ужгорода (ВІДЕО)

Дорогу збудувала Холмківська ТГ. Нею можна швидко об’їхати міські затори і вискочити на об’їздну Продовжити читання “Нове дорожнє покриття встановлено у селі Минай упритул до Ужгорода (ВІДЕО)”

 

СБУ знешкодила злочинне угруповання, яке «заробило» на ухилянтах понад 40 млн гривень

Служба безпеки України нейтралізувала масштабне злочинне угруповання, яке спеціалізувалося на схемах для ухилянтів. У результаті комплексних заходів у Київській та Харківській областях затримано 14 зловмисників, причетних до оборудок.

Під час обшуків у них вилучено понад 1 тис. меддовідок та бланків військово-облікових документів, які призначалися для чоловіків, що намагалися уникнути військової служби. Продовжити читання “СБУ знешкодила злочинне угруповання, яке «заробило» на ухилянтах понад 40 млн гривень”

 

На ужгородських гандболісток очікують протистояння з киянками

4–5 жовтня на «Карпати-Арені», що в с. Барвінок Ужгородського району, відбудуться ігри 2-го туру української Суперліги з гандболу серед жіночих команд сезону 2024/25.

Після двох переконливих перемог над хмельничанками, «Карпати» проведуть дві гри з амбітним столичним «Спартаком-ШВСМ», котрий в минулому сезоні став бронзовими призером чемпіонату. Перша зустріч цих команд відбудеться 4 жовтня о 18:00. Вдруге команди зустрінуться 5 жовтня о 13-й годині. Продовжити читання “На ужгородських гандболісток очікують протистояння з киянками”

 

В Ужгороді 20-річний водій збив пішохода на «зебрі»

Ввечері у четвер, 3 жовтня, на пішохідному переході по вулиці Миколи Бобяка 20-річний водій KIA збив 44-річного чоловіка. Пішохід потрапив до лікарні з травмами голови.

Про це у коментарі повідомив речник патрульної поліції Закарпаття Ернест Завадський. Продовжити читання “В Ужгороді 20-річний водій збив пішохода на «зебрі»”

 

Із 1 липня діють зміни до Правил роздрібного ринку електричної енергії

Нагадуємо:  із 1 липня діють зміни до Правил роздрібного ринку електричної енергії, згідно з якими побутовий споживач у разі використання електроенергії на непобутові потреби зобов’язаний НЕГАЙНО припинити таке використання та звернутися до оператора системи розподілу та постачальника для врегулювання  договірних відносин згідно з відповідним тарифом та ціною.

❗️УВАГА! Це стосується побутових споживачів, які використовують електроенергію на непобутові потреби, зокрема для підприємницької, господарської та незалежної професійної діяльності, надання платних послуг, діяльності дата-центрів, майнінгу, надання інших платних послуг, в тому числі у сфері сільського/зеленого туризму тощо. Продовжити читання “Із 1 липня діють зміни до Правил роздрібного ринку електричної енергії”