Перші результати чергової операції «Мігрант» на Закарпатті

З 16 вересня розпочалася практична частина операції «Мігрант», а вже 19 вересня в ході проведення заходів щодо протидії нелегальній міграції в м. Мукачево працівники Мукачівського відділу Міграційної служби №1 спільно з працівниками поліції виявили громадянина Азербайджану, який перебував на території України з порушенням міграційного законодавства.

У ході перевірки та встановлення усіх обставин відносно іноземця було вжито заходів адміністративного впливу за ст. 203 КУпАП, що тягне за собою грошовий штраф, та прийнято рішення про його примусове повернення за межі України. Продовжити читання “Перші результати чергової операції «Мігрант» на Закарпатті”

 

На Закарпатті споживчі ціни виросли цьогоріч на 5,4%

Споживчі ціни по Закарпатській області у серпні 2024р. порівняно з липнем збільшилися на 0,6%, по Україні також на 0,6%, з початку року – на 5,4% та 4,9%.

На споживчому ринку області у серпні 2024р. порівняно з липнем п.р. ціни зросли на 0,6%, на продукти харчування та безалкогольні напої – на 1,0%. Серед продуктів харчування подорожчали: яйця – на 8,9%, молоко – на 3,4%, цукор – на 3,3%, хліб – на 2,6%, олія – на 2,0%, м’ясо та м’ясопродукти – на 1,0%, риба та продукти з риби – на 0,8%. Водночас подешевшали фрукти – на 8,8%. Продовжити читання “На Закарпатті споживчі ціни виросли цьогоріч на 5,4%”