Зловживання правами на інформацію та звернення

У зв’язку з активним обговоренням повідомленої раніше інформації про зловживання інформаційними правами хочу зауважити, що метою привернення уваги до цієї теми є виключно інформування суспільства про наявну проблему та дослідження можливих шляхів її розв’язання.

Упродовж багатьох років посадовці органів влади, експерти на різних комунікаційних майданчиках порушують питання про існування проблеми зловживання інформаційними правами.

При цьому, саме з початком повномасштабного вторгнення російських військ в Україну зловживання правами на звернення та інформацію набуло особливого характеру, так як почасти було інструменталізоване особами, їх об’єднаннями, політичними партіями та релігійними організаціями антиукраїнського нахилу, котрі стали активно застосовувати вказані правові інструменти задля формування пропагандистського російського контенту та поширення дезінформації.

Продовжити читання “Зловживання правами на інформацію та звернення”

 

На кордоні з Угорщиною буде обмежено рух транспорту

Закарпатська митниця інформує, що впродовж наступних двох тижнів у пункті пропуску «Чоп – Захонь», що на українсько-угорському кордоні, буде частково обмежено рух легкових та вантажних транспортних засобів у напрямку виїзду з України.

У зв’язку з проведенням ремонту дорожнього покриття у зоні митного контролю даного пункту пропуску, вантажівки рухатимуться лише двома смугами з п’яти наявних. Відповідно це вплине на їх оформлення та пропуск через кордон. Продовжити читання “На кордоні з Угорщиною буде обмежено рух транспорту”

 

В Ужгороді мобілізували технічний персонал театру МУР прямо перед виставою

В Ужгороді працівники ТЦК мобілізували учасників технічного складу Мистецького українського руху (МУР). Відбулося це прямо перед виставою. Артисти залишилися без частини команди за декілька годин до виступу.

Про це повідомили представники МУР в Instagram. У мережі вони детально розповіли про інцидент. За їхніми словами, все сталося несподівано. Після прибуття в Ужгород технічна команда у повному складі отримала повістки, її мобілізували. Аби не скасовувати виставу, актори самостійно встановлювали необхідне обладнання. Продовжити читання “В Ужгороді мобілізували технічний персонал театру МУР прямо перед виставою”