Ужгородські «Карпати» стартують в новому сезоні української Суперліги

13–14 вересня у Рівному відбудеться 1-й з’їзний тур жіночої Суперліги України з гандболу сезону 2024/25.

Всі 6 команд-учасниць («Галичанка» Львів, «Карпати» Ужгород, «Спартак» Київ, «Реал» Миколаїв, «ДЮСШ 1 – ХНУ» Хмельницький, «Рівне ДЮСШ 4») зійдуться в одному місті, аби провести дві гри з одним із суперників. Продовжити читання “Ужгородські «Карпати» стартують в новому сезоні української Суперліги”

 

“Пробили дно”: уряд Угорщини залишив частину біженців з України без даху над головою

Угорська влада порушила закони Євросоюзу та ООН.

Угорська влада порушила законодавство Євросоюзу та видала “драконівську постанову”, яка скасовує державне фінансування притулку для біженців із західної України, в результаті чого велика кількість людей лишилась без даху над головою. Продовжити читання ““Пробили дно”: уряд Угорщини залишив частину біженців з України без даху над головою”

 

На думку аналітиків, залежність Угорщини від російської нафти є проблематичною – ось чому

Хоча ця проблема ще не повністю відображена в ціні акцій угорської енергетичної компанії MOL, російська нафта становить серйозну загрозу, згідно з аналізом Erste Bank. Європейська комісія також висловила значну стурбованість залежністю Угорщини від російських енергоресурсів.

Залежність Угорщини від російської нафти Продовжити читання “На думку аналітиків, залежність Угорщини від російської нафти є проблематичною – ось чому”

 

Витік – прем’єр-міністр Орбан за зачиненими дверима: 2026 рік може означати кінець

Для журналістів Орбан і його провідні політики применшують партію Петера Мадьяра, стверджуючи, що рух дискредитує себе в найближчі роки, не залишаючи людям іншого вибору, окрім як голосувати за Орбана та його партію Фідес на загальних виборах 2026 року. Однак за зачиненими дверима вимальовується інша картина. Схоже, навіть угорський прем’єр-міністр розглядає можливу поразку від новоствореної партії “Тиса”.
Продовжити читання “Витік – прем’єр-міністр Орбан за зачиненими дверима: 2026 рік може означати кінець”