На Закарпатті фіксують зростання кількості хворих на небезпечне вірусне захворювання

З початку 2024 року на Закарпатті зареєстрували 48 випадків кору, з них 43 — серед дітей. Торік за аналогічний період в області виявили лише 1 випадок кору. Про це повідомили на сторінці Закарпатської ОВА у Facebook, передає Суспільне.

За інформацію відомства, ускладнення епідемічної ситуації на Закарпатті через кір спостерігають з травня 2024 року. Продовжити читання “На Закарпатті фіксують зростання кількості хворих на небезпечне вірусне захворювання”

 

На Закарпатті нестача всіх груп крові

У Закарпатській станції переливання крові бракує крові усіх груп. Небайдужі можуть здати кров, яка потрібна для поранених військових та краян.

Як повідомляють у Закарпатській обласній станції переливання крові є гостра потреба у донорах крові. Здати кров можна здати з 9 до 14 години за адресою вул. Івана Чендея, 15 (колишня вул. Толстого). Продовжити читання “На Закарпатті нестача всіх груп крові”

 

Рідні захисників із Ужгорода, які мужньо боронять Вітчизну, отримали подяки від командування військових частин

Рідні захисників із Ужгорода – солдата Богдана Мозеля та матроса Юрія Шпеника, які мужньо боронять Вітчизну, отримали подяки від командування військових частин, де ті служать.

У текстах подяк ідеться, що Богдан та Юрій вирізняються високим почуттям відповідальності, проявляють вимогливість до себе і товаришів, усі поставлені завдання виконують точно, ініціативні та організовані, користуються авторитетом у побратимів та командування. Продовжити читання “Рідні захисників із Ужгорода, які мужньо боронять Вітчизну, отримали подяки від командування військових частин”