В Ужгороді зник безвісти чоловік (Фото)

Співробітники Ужгородського районного управління поліції проводять пошукові заходи для встановлення місця знаходження 52-річного Романа Ковача.

23 серпня чоловік пішов з дому і станом на тепер місце його перебування невідоме, на звʼязок з рідними не виходить. Продовжити читання “В Ужгороді зник безвісти чоловік (Фото)”

 

Голові ВЛК одного з місцевих РТЦК на Закарпатті обрали запобіжний захід

28 серпня 2024 року слідчим суддею Ужгородського міськрайонного суду було задоволено клопотання про обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою з можливістю внесення застави в розмірі 211 960 грн. 46-річному громадянину України, голові військово-лікарської комісії одного з місцевих РТЦК, що підозрюється у вчиненні кримінального правопорушення за ч. 3 ст. 332 (незаконне переправлення осіб через державний кордон України).

З матеріалів клопотання поданого стороною обвинувачення вбачається, що підозрюваний використовуючи службове становище Голови військово-лікарської комісії РТЦК та СП сприяв у незаконному переправленні через державний кордон громадянина України. Продовжити читання “Голові ВЛК одного з місцевих РТЦК на Закарпатті обрали запобіжний захід”

 

УЗ розпочала підготовку до укладення євроколії на дільниці Чоп – Ужгород

АТ “Укрзалізниця” на дільниці Чоп – Ужгород розпочала комплекс робіт з підготовки земельного полотна до укладення євроколії 1435 мм.

Про це повідомила пресслужба залізничного оператора. Продовжити читання “УЗ розпочала підготовку до укладення євроколії на дільниці Чоп – Ужгород”

 

В Ужгороді завтра, 30 серпня, попрощаються із загиблим захисником Сергієм Стрижаком

Прощання із воїном відбудеться о 13:00 на набережній Незалежності біля памʼятника жертвам Голодомору.

Міський голова Богдан Андріїв, депутати міської ради, працівники виконавчого комітету висловлюють глибокі співчуття рідним та близьким воїна. Продовжити читання “В Ужгороді завтра, 30 серпня, попрощаються із загиблим захисником Сергієм Стрижаком”

 

Тимчасове призупинення водопостачання в центральній частині міста, в зв’язку з ремонтними роботами

Повідомляємо, що упродовж дня (орієнтовно з 9:30 і до завершення робіт) будуть проводитись ремонтні роботи в районі вулиці Волошина. В зв’язку з цим, тимчасово, упродовж виконання робіт, буде призупинено подачу води в центральній частині міста.

Тимчасове пониження тиску подачі води відчуватиметься в районі площі Корятовича та вулиць Підградська, Волошина, Корзо, Шумна, Добрянського, Електрозаводська, Панькевича, Айвазовького, Насипна, Маресьєва, Нахімова, Сільвая, Тімірязева. Продовжити читання “Тимчасове призупинення водопостачання в центральній частині міста, в зв’язку з ремонтними роботами”