Вперше водойми Закарпаття зарибили червонокнижним харіусом європейським

У водойми Закарпатської області випустили понад 40 тис. мальків струмкової форелі та харіуса європейського за рахунок державного бюджету.

Про це повідомили в Держрибагентстві. Продовжити читання “Вперше водойми Закарпаття зарибили червонокнижним харіусом європейським”

 

Цього місяця на Закарпатті зупинили 3363 водія за перевищення швидкості

Від початку місяця патрульні поліцейські Закарпаття притягнули до відповідальності 3 363 водіїв за порушення швидкісного режиму.

Про це повідомляє Управління патрульної поліції Закарпаття. Продовжити читання “Цього місяця на Закарпатті зупинили 3363 водія за перевищення швидкості”

 

Вартість житла в Ужгороді сягає 1200 доларів за квадратний метр

В Ужгороді вартість житла у новобудові сягає 1100-1200 доларів за 1 кв. м. До початку повномасштабного вторгнення росії в Україну ціни на нерухомість були від 700-800 доларів за квадратний метр, у залежності від району розташування новобудови. Разом із тим,  якщо до 24 лютого 2022 року в Ужгороді працювало 6-7 локальних забудовників, то зараз у місті разом з релокованими компаніями – близько 25.


Ужгород має великий потенціал у розвитку та залученню інвестицій саме у сфері будівництва та нерухомості, тому важлива комунікація між усіма учасниками цього ринку, підтримка та співпраця. На цьому під час пресконференції в Ужгородському прес-клубі наголосила Наталія Буда, засновниця БО БФ «Подаруймо  щастя й радість», організаторка Будівельного конгресу, який відбудеться 4 вересня у комплексі «Деренівська купіль». Продовжити читання “Вартість житла в Ужгороді сягає 1200 доларів за квадратний метр”

 

Учора Закарпаття відвідала дружина Президента України Олена Зеленська (ВІДЕО)

Перша ліді, зокрема, відвідала «Голосний кемп» – табір, де діти, постраждалі від війни, проходять психологічну реабілітацію. Усі чотири його зміни повністю профінансувала Фундація Олени Зеленської. 

Табір розташовано у селі Барвінок Ужгородського району. У ньому займається близько 50 дітей з різних куточків України. Продовжити читання “Учора Закарпаття відвідала дружина Президента України Олена Зеленська (ВІДЕО)”

 

Тимчасове ускладнення проїзду на вулиці Яна Гуса

Повідомляємо, що упродовж дня працівники дільниці водопровідної мережі проводитимуть аварійно-відновлювальні роботи на вулиці Яна Гуса, в районі будинку №18.

В зв’язку з цим, тимчасово, упродовж виконання робіт, можливе ускладнення проїзду на ділянці автошляху, в районі проведення робіт. Продовжити читання “Тимчасове ускладнення проїзду на вулиці Яна Гуса”