Виставку робіт художника, загиблого на війні, Максима Плеші презентували в Ужгороді

23 серпня 2023 року художник та військовий з Ужгорода Максим Плеша у віці 32 роки загинув на війні.

У річницю смерті воїна 23 серпня в обласному художньому музеї ім. Й. Бокшая презентували виставку творів митця, приурочену Дню Державного Прапора та Дню Незалежності України.
Продовжити читання “Виставку робіт художника, загиблого на війні, Максима Плеші презентували в Ужгороді”

 

У легковику українки прикордонники знайшли старовинні монети (ФОТО)

У пункті пропуску «Ужгород» прикордонний наряд спільно зі співробітниками митниці виявив десять старовинних монет з металу жовтого кольору, за зовнішніми ознаками схожого на золото. Їх перевозила 41-річна киянка, яка разом з сином прямувала у приватних справах до Словаччини разом з неповнолітнім сином.

Монети, датовані 1987-1911 роками, знаходилися серед особистих речей у валізі жінки. Водійка запевняла, що не знає цінності монет, оскільки отримала їх у подарунок. Продовжити читання “У легковику українки прикордонники знайшли старовинні монети (ФОТО)”

 

В Ужгороді патрульні затримали чоловіка у вікні обмінника

Чоловіка, який, ймовірно, вчинив розбій затримали 26 серпня на вулиці Капушанській, в Ужгороді

Як йдеться на сторінці патрульної поліції Закарпаття, поліцейські спільно із працівниками охорони, затримали громадянина, який намагався проникнути до обмінника, розбивши вікно та пошкодивши двері. Продовжити читання “В Ужгороді патрульні затримали чоловіка у вікні обмінника”