Як Угорщина позбавляє українських біженців даху над головою

Уряд Віктора Орбана постановив припинити держдопомогу для розміщення багатьох українських біженців. Критики називають цей крок “ганьбою” і “черговим дном” з боку угорського уряду.

Маленькі діти сплять на сумках і мішках. Жінки сидять на узбіччі на валізах, сумках, розкладних стільцях або просто на землі. Втомлені та безпорадні обличчя, а тим часом поліцейський стежить, щоб діти не вибігли на дорогу. Продовжити читання “Як Угорщина позбавляє українських біженців даху над головою”

 

В Ужгороді горіло Renault Megane

Про це інформує Головне управління ДСНС України у Закарпатській області.

Як йдеться в інформаційному зведенні рятувальників, у неділю, 25 серпня, о 15:51, в Службу порятунку надійшло повідомлення про загорання автомобіля Renault Megane за адресою: місто Ужгород, вулиця Запорізька. Продовжити читання “В Ужгороді горіло Renault Megane”

 

В Ужгороді у річці виявили тіло людини

Повідомлення рятувальникам надійшло вчора, о 17:05 годині.

Як зазначили у зведенні Управління ДСНС Закарпаття, тіло було виявлено в Ужгороді, в річці Уж, поблизу Боздоського парку. Продовжити читання “В Ужгороді у річці виявили тіло людини”

 

Ляльковий театр в Ужгороді розпочав новий сезон

Закарпатський академічний обласний театр ляльок після літньої перерви повернувся до своїх шанувальників.

Продовжити читання “Ляльковий театр в Ужгороді розпочав новий сезон”

 

Друга ліга: ФК “Ужгород” безнадійно поступився стрийській “Скалі”

Підопічні Яромира Лободи просили суперника перенести гру на кілька тижнів через ДТП у яку потрапила команда тиждень назад.

Кадрові проблеми вдалися в знаки. Ужгородську команду на поле вивів президент клубу Рудольф Балажинець, який замінив на лаві головного тренера. Лобода ж проходить реабілітацію після аварії у яку клуб потрапив по дорозі до Житомира тиждень тому. Продовжити читання “Друга ліга: ФК “Ужгород” безнадійно поступився стрийській “Скалі””