За добу пожежники Закарпаття 12 разів виїжджали гасити траву та чагарники

З початку 2024 року рятувальники в екосистемах краю ліквідували 453 пожежі. Загальна площа знищеної сухої трави, чагарників та сміття становить 192, 57 га.

Лише за останню добу в області зафіксували 12 загорань сухої трави, чагарників та сміття. рятувальники виїжджали на Берегівщині, Ужгородщині, Хустщині, Мукачівщині та Тячівщині.
Продовжити читання “За добу пожежники Закарпаття 12 разів виїжджали гасити траву та чагарники”

 

У Закарпатському обласному ТЦК спростували інформацію про обшуки

Закарпатський обласний ТЦК та СП офіційно заявляє, що інформація про нібито проведені обшуки в Хустському РТЦК та СП та у начальника Хустського РТЦК та СП Василя Зубатова є абсолютно неправдивою та безпідставною. Такі твердження не мають під собою жодних доказів і є відвертим наклепом.

Заходи, про які йдеться, стосуються виключно діяльності Військово-лікарської комісії (ВЛК) і є частиною перевірки певних порушень у сфері медичних оглядів. Варто нагадати, що ВЛК не є частиною ТЦК та СП і складається із цивільних лікарів. Підрозділи, підпорядковані Закарпатському обласному ТЦК, не мають жодного відношення до цих слідчих дій. Продовжити читання “У Закарпатському обласному ТЦК спростували інформацію про обшуки”

 

В Ужгороді провели майстер-клас з гончарства для захисників України ??

У гончарній майстерні Ужгородського скансену відбувся тренінг для військовослужбовців ЗСУ, які перебувають на ротації. Навичкам древнього закарпатського ремесла бійців навчав Йосип Гайзлер.

В музеї зазначають, що продовжуватимуть проводити творчі заходи, які є важливим елементом психологічної підтримки українських захисників.
Продовжити читання “В Ужгороді провели майстер-клас з гончарства для захисників України ??”

 

На Ужгородщині обговорили автоматизовану систему відеофіксації

«Custody Records»: рік успішного функціонування автоматизованої системи відеофіксації обговорили сьогодні в Ужгородському районному управлінні поліції правоохоронці, представники міської влади, прокуратури, суду, прикордонної служби, центру надання безоплатної правничої допомоги.

У межах круглого столу присутні ще раз ознайомилися з роботою інноваційної системи з дотримання прав людини. Зокрема, старший інспектор із особливих доручень Департаменту головної інспекції та дотримання прав людини з дислокацією в Закарпатській області Тетяна Щерба розповіла про переваги системи, продемонструвала роботу фіксації всіх її дій, які відбуваються з затриманими, алгоритм роботи. Продовжити читання “На Ужгородщині обговорили автоматизовану систему відеофіксації”