В Ужгороді – ДТП на площі Б. Хмельницького

В обласному центрі Закарпаття сталася автопригода за участі трьох автомобілів.

Механічні ушкодження отримали автомобілі Volkswagen Caddy, Volkswagen Touareg та Opel Zafira. Продовжити читання “В Ужгороді – ДТП на площі Б. Хмельницького”

 

68-ма окрема єгерська бригада імені Олекси Довбуша запустила сайт з вакансіями

Воїни-росомахи постійно тренуються та вдосконалюються під наглядом інструкторів, щоб якомога ефективніше застосовувати свої вміння і навички у боротьбі з ворогом.

Бригаді потрібні оператори БПЛА, медики, зв’язківці, радіотехніки, механіки, водії, сапери, артилеристи, пише служба зв’язків з громадськістю Закарпатського ОТЦК та СП Продовжити читання “68-ма окрема єгерська бригада імені Олекси Довбуша запустила сайт з вакансіями”

 

Тимчасове призупинення водопостачання, в зв’язку з аварійними роботами

Повідомляємо, що приблизно з 9:30 і до завершення робіт будуть проводитись аварійно-відновлювальні роботи на водогоні по вулиці Грушевського, в районі будинку №59. В зв’язку з цим, тимчасово, на період виконання цих робіт, буде призупинено подачу водопостачання з водозабору “Минай”. Орієнтовний термін виконання робіт – близько півтори години.

Тимчасова відсутність водопостачання відчуватиметься по всій лівобережній (в тому числі, у населених пунктах Коритнянської сільради), і, частково, правобережній (район вулиць, Загорська, Закарпатська, Гвардійська, Щедріна, І.Франка, Довженка, набережна Незалежності) частинах міста. Продовжити читання “Тимчасове призупинення водопостачання, в зв’язку з аварійними роботами”

 

В Ужгороді дерево впало на припарковане авто та частково ускладнило рух проїжджою частиною дороги

Патрульні допомогли прибрати дерево, яке через негоду впало на проїжджу частину дороги

Минулими вихідними, близько 23-ї години, на службовий планшет патрульних надійшло повідомлення про те, що на вулиці Грушевського, в Ужгороді впало на припарковане авто та частково ускладнило рух проїжджою частиною дороги.
Продовжити читання “В Ужгороді дерево впало на припарковане авто та частково ускладнило рух проїжджою частиною дороги”

 

Футбол після ДТП: ФК “Ужгород” розгромно програв дублю “Полісся”

По дорозі на гру команда потрапила у ДТП поблизу Житомира.

ФК “Ужгород” дорогою на матч Другої ліги проти “Полісся-2” потрапив в ДТП. Інцидент стався за 100 кілометрів від Житомира. Продовжити читання “Футбол після ДТП: ФК “Ужгород” розгромно програв дублю “Полісся””