В Ужгороді зростає захворюваність на COVID-19

В Ужгороді зростає захворюваність на COVID-19 – про це повідомляють управління охорони здоров’я та цивільного захисту населення й Ужгородська філія «Закарпатський лабораторний центр контролю та профілактики хвороб МОЗ України».

?За минулий тиждень офіційно зафіксовано та підтверджено як швидкими тестами, так і за допомогою ПЛР 99 випадків захворюваності на COVID-19. Продовжити читання “В Ужгороді зростає захворюваність на COVID-19”

 

Фото патріота – 10 років! Запускаємо флешмоб!

Опублікуйте свої світлини, зроблені на наших фотозонах з хештегом #фотопатріота10років та, за бажанням, доповніть їх історією чи спогадами, що пов’язані з цими фото, чи з людьми, які з вами на фото. У пості відмічайте нашу сторінку.

Найкращі дописи ми нагородимо призами від Руху підтримки закарпатських військових. Будуть відмічені: Продовжити читання “Фото патріота – 10 років! Запускаємо флешмоб!”

 

Ужгородські «Карпати» підготувались до нового сезону

Жіноча команда ГК «Карпати» (Ужгород) провела навчально-тренувальні збори напередодні старту сезону 2024/25.

Протягом майже двох тижнів, з 5 до 17 серпня, закарпатські гандболістки проводили активну підготовку на базі «Золота Гора», що у с. Барвінок Ужгородського району. Наші спортсменки мали різноманітну насичену програму тренувань. А після важкої роботи у гандболісток була можливість відпочити та відновитись і з новими силами підходити до наступних етапів роботи. Продовжити читання “Ужгородські «Карпати» підготувались до нового сезону”

 

На Закарпатті оголошено надзвичайну пожежну небезпеку

Відповідне попередження опублікували в Управлінні ДСНС Закарпаття з посиланням на місцевих синоптиків.

Так, за повідомленням Закарпатського центру з гідрометеорології, протягом 19-21 серпня на більшій частині території області очікується висока пожежна небезпека, а саме 4 клас. Продовжити читання “На Закарпатті оголошено надзвичайну пожежну небезпеку”

 

Керівництво УжНУ перевірило готовність гуртожитків до поселення студентів

Літо швидко прямує до свого завершення і вже незабаром стартує новий навчальний рік. Для багатьох студентів УжНУ він почнеться із поселення в гуртожитки, розпаковки валіз і підготовки до навчальних буднів. А до того часу стіни гуртожитків УжНУ не пустують – тут активно проводяться ремонти й покращуються умови проживання. Традиційно, ректор УжНУ Володимир Смоланка проінспектував хід ремонтних робіт у гуртожитках та готовність будівель до зустрічі зі студентами.

Протягом останніх місяців зроблено чимало – капітальні ремонти кімнат, санвузлів, кухонь, студентських просторів, викладка бруківки, утеплення приміщень, установка балконів та багато іншого. Про це розповідає директор студмістечка Василь Кепич: Продовжити читання “Керівництво УжНУ перевірило готовність гуртожитків до поселення студентів”