Закарпатець знайшов скарби римського періоду на мільйони і хотів продати в інтернеті

Закарпатець знайшов скарби римського періоду на мільйони і хотів продати в інтернеті

Срібні злитки виявили на території Хустського району. За словами підозрюваного, зливки він знайшов у підвалі свого будинку — вони лишилися там від його прабабусі, а вона знайшла скарб під час того, як працювала на городі позаду будинку. Продовжити читання “Закарпатець знайшов скарби римського періоду на мільйони і хотів продати в інтернеті”

 

ПрАТ «Закарпаттяобленерго» закликає побутових споживачів врегулювати договірні відносини

❗️Нагадуємо: ПрАТ «Закарпаттяобленерго» закликає побутових споживачів врегулювати договірні відносини

Із 1 липня набули чинності зміни https://bit.ly/3znNwN9 до Правил роздрібного ринку електричної енергії, згідно з якими побутовий споживач у разі використання електроенергії на непобутові потреби зобов’язаний НЕГАЙНО припинити таке використання та звернутися до оператора системи розподілу та постачальника для врегулювання договірних відносин згідно з відповідним тарифом та ціною. Продовжити читання “ПрАТ «Закарпаттяобленерго» закликає побутових споживачів врегулювати договірні відносини”

 

Можливе пониження тиску подачі водопостачання в центральній частині міста

Повідомляємо, що упродовж дня (орієнтовно з 10:00 по 14:00) на насосно-фільтрувальній станції №1 (НФС №1) будуть проводитись ремонтні роботи. В зв’язку з цим, тимчасово, упродовж виконання робіт, можливе пониження тиску подачі води з даної НФС.

Тимчасове пониження тиску подачі води відчуватиметься в районі площі Корятовича та вулиць Підградська, Волошина, Корзо, Шумна, Добрянського, Електрозаводська, Панькевича, Айвазовького, Насипна, Маресьєва, Нахімова, Сільвая, Тімірязева. Продовжити читання “Можливе пониження тиску подачі водопостачання в центральній частині міста”

 

Ужгородська окружна прокуратура через суд прагне повернути громаді 197 га земель із незаконного користування

Ужгородська окружна прокуратура звернулася із позовом до Господарського суду Закарпатської області, щоб витребувати з незаконного володіння і повернути в комунальну власність 197 га земель.

Йдеться про ділянки на території Великодобронської територіальної громади, орієнтовна вартість яких – 50 млн грн.
Продовжити читання “Ужгородська окружна прокуратура через суд прагне повернути громаді 197 га земель із незаконного користування”

 

На Закарпатті розпочав роботу “сухий порт”

На Закарпатті запрацювало нове підприємство “Термінал Чорнотисів”, яке функціонує як новий мультимодальний термінал – так званий “сухий порт”.

Про це повідомив голова Закарпатської ОВА Віктор Микита. Продовжити читання “На Закарпатті розпочав роботу “сухий порт””