Поліція Ужгорода шукає зниклу 13-річну дівчину (ФОТО)

Правоохоронці розшукують 13-річну Ангеліну Міус, яка зникла 13 серпня. Наразі зв’язок з дівчиною відсутній.

На сторінці у Фейсбук, Ужгородського районного управління поліції публікують прикмети зниклої закарпатки: Продовжити читання “Поліція Ужгорода шукає зниклу 13-річну дівчину (ФОТО)”

 

У Генеральному консульстві Угорщини відбудеться виставка

Генеральне консульство Угорщини у м. Ужгород на черговій виставці представить справжню феєрію кольорів. Особливі роботи художника Тібора Йонаша та студентів художньої школи «ROM-ART» прикрасять стіни генконсульства. Картини відтворюють цінності та традиції багатої ромської культури, повсякденне життя ромів та мальовничі пейзажі нашого краю.

Запрошуємо Вас на урочисте відкриття виставки. Продовжити читання “У Генеральному консульстві Угорщини відбудеться виставка”

 

Чому росіяни хочуть вивезти переселенців з Курської області на ТОТ України

Ворог планує вивезти евакуйованих мешканців Курщини на окуповані території Запорізької області, щоб приховати від росіян правду про ситуацію в прикордонному регіоні.

▫️ Влада рф прагне сховати від жителів інших регіонів біженців із Курської області, щоб вони не розповідали правду про дії російської армії, зокрема про втечу підрозділів «Ахмата», та не висловлювали невдоволення політикою путіна щодо війни, через що вони були змушені покинути власні домівки. Продовжити читання “Чому росіяни хочуть вивезти переселенців з Курської області на ТОТ України”

 

СБУ та Нацполіція затримали агента рф, який після підпалів авто у Києві отримав завдання готувати замах на українського офіцера

Служба безпеки та Національна поліція затримали агента спецслужб рф, який готував замах на військовослужбовця одного з підрозділів Сил оборони у Києві.
Щоб впевнитися у спроможності агента виконати завдання, ворог спочатку дав йому два «тестових випробування» – підпалити авто українських захисників.

Після цього фігурант отримав нове доручення: встановити відеоспостереження за українським офіцером. У подальшому ворог планував здійснити на нього замах.
СБУ та Нацполіція завчасно викрили ворожі плани і затримали зловмисника у власному помешканні, коли він готувався до проведення дорозвідки поблизу «цілі» і ще не встиг встановити камеру. Продовжити читання “СБУ та Нацполіція затримали агента рф, який після підпалів авто у Києві отримав завдання готувати замах на українського офіцера”

 

СБУ нейтралізувала злочинну групу, яка тероризувала мешканців прифронтової Донеччини

Служба безпеки нейтралізувала злочинне угруповання, яке намагалося тримати в страху мешканців Донеччини. У результаті спецоперації затримано лідера банди – кримінальника-рецидивіста.
За наявними даними, бандити тероризували жителів прифронтових міст, де обкладали «даниною» підприємців та організовували розбійні напади.

Таким чином вони розхитували внутрішню обстановку в регіоні і намагались посилити свій вплив на криміногенну ситуацію.
Задокументовано як фігурант намагався «вибити» з власника приватного медзакладу пів мільйона доларів.
Як свідчать матеріали справи, у разі одержання всієї суми від потерпілого, зловмисник планував його вбити, а тіло закопати у лісосмузі за містом. Продовжити читання “СБУ нейтралізувала злочинну групу, яка тероризувала мешканців прифронтової Донеччини”