Під час базової військової підготовки у ДТП загинув ужгородець Руслан Ватрала

11 серпня 2024 року внаслідок ДТП трагічно загинув Ватрала Руслан Валентинович, мешканець села Верхнє Водяне, 1991 року народження.

Руслан був призваний Ужгородським РТЦК та СП до військової частини Національної гвардії України. 13 липня він вирушив до навчального центру для проходження базової військової підготовки, але, на жаль, його життя обірвалося передчасно. Продовжити читання “Під час базової військової підготовки у ДТП загинув ужгородець Руслан Ватрала”

 

Футбол: “Минай” впевнено розібрався із “Скалою” у Кубку України

Підопічні Жейко Любеновіча домінували впродовж усієї гри.

Закарпатська команда з перших хвилин розпочала своє домінування на футбольному полі. На 12 хвилині Кирило Прокопчук відкрив рахунок. Далі Єгор Гунічев подвоїв перевагу, але арбітри гол скасували через положення поза грою. Продовжити читання “Футбол: “Минай” впевнено розібрався із “Скалою” у Кубку України”

 

Завтра, 14 серпня, в Ужгороді прощатимуться із загиблим захисником Ігорем Прокоповим

Чин похорону розпочнеться о 12:30 у ритуальному залі на кладовищі Кальварія.

Міський голова Богдан Андріїв, депутати Ужгородської міської ради, працівники виконавчого комітету висловлюють глибокі співчуття рідним та близьким воїна. Продовжити читання “Завтра, 14 серпня, в Ужгороді прощатимуться із загиблим захисником Ігорем Прокоповим”

 

За місяць ще 22-х уродженців Закарпаття позбавили громадянства Угорщини

22 уродженців Закарпаття було позбавлено угорського громадянства за липень 2024 року. Відповідні укази підписав президент Угорщини Томаш Шуйок.

Як повідомляє офіційний урядовий вісник Magyar Közlöny, він анулював та позбавив громадянства Угорщини наступних уродженців Закарпаття: Продовжити читання “За місяць ще 22-х уродженців Закарпаття позбавили громадянства Угорщини”

 

На ПП «Ужгород» можливі затримки у митному оформленні

За інформацією, наданою Закарпатською митницею, у зв’язку з проведенням технічних робіт з обслуговування мережі електроживлення, у період з 07:30 до 10:00 13.08.2024 року можливі затримки у митному оформленні транспортних засобів на пасажирському напрямку пункту пропуску «Ужгород».

Просимо врахувати зазначену інформацію при плануванні подорожі до Словаччини. Продовжити читання “На ПП «Ужгород» можливі затримки у митному оформленні”