У центрі Ужгорода виявили протитанкову міну

На вулиці Другетів в Ужгороді було виявлено підозрілий предмет, який містяни спочатку прийняли за звичайний шматок металу. Але придивившись краще стало зрозуміло, що тут не все так просто.

На вибухову знахідку натрапили під час проведення робіт з очищення каналізаційної системи однієї з багатоповерхівок. Продовжити читання “У центрі Ужгорода виявили протитанкову міну”

 

В Ужгороді зʼявилася вулиця імені Квітки Цісик

В рамках декомунізації в обласному центрі Закарпаття змінено назви багатьох вулиць.

А ось саме вулиця Цвітна отримала ім’я співачки українського походження Квітки Цісик. Продовжити читання “В Ужгороді зʼявилася вулиця імені Квітки Цісик”

 

Через негоду поблизу КПП «Ужгород» дерево впало на проїжджу частину дороги

Нещодавно, близько опівночі, патрулюючи трасою М-08, поблизу КПП “Ужгород” поліцейські виявили, що у зв’язку з погодними умовами, серед дороги впало дерево та заблокувало проїзд.

Не зволікаючи, патрульні прибрали з дороги дерево та забезпечили безперешкодний проїзд тією ділянкою. Продовжити читання “Через негоду поблизу КПП «Ужгород» дерево впало на проїжджу частину дороги”

 

В Ужгороді водій автобуса посеред ночі забув жінку на зупинці

Коли автобус міжнародного сполучення, в якому багаж та документи, поїхав без жінки, то вона викликала поліцію.

Як зазначають в патрульній поліції Закарпаття, інспектори з’ясували, що автобус перебуває на КПП “Ужгород”. Правоохоронці одразу повідомили працівників митниці, щоб ненадовго затримали його, аби жінка встигла на свій рейс.
Продовжити читання “В Ужгороді водій автобуса посеред ночі забув жінку на зупинці”

 

СБУ затримала агента фсб, який готував підпали будівель ТЦК та релейних шаф Укрзалізниці на Одещині

Контррозвідка Служби безпеки затримала агента фсб, який діяв на Одещині. Серед його основних завдань було вчинення підпалів на об’єктах Сил оборони та Укрзалізниці.
У першу чергу «під прицілом» ворога були адміністративні будівлі та службові авто місцевих ТЦК.

Щоб встановити їхні локації та знищити, російська спецслужба за гроші дистанційно завербувала 26-річного мешканця Ізмаїльського району.
Для виявлення військових об’єктів агент об’їжджав територію району, де фіксував місця базування українських захисників. Продовжити читання “СБУ затримала агента фсб, який готував підпали будівель ТЦК та релейних шаф Укрзалізниці на Одещині”