Ужгород: Центр протидії ВІЛ/СНІДу працює за новою адресою

КНП «Закарпатських обласний центр громадського здоров’я» ЗОР (м.Ужгород, вул. Другетів, 72), припинив свою діяльність як окремий заклад, але продовжує функціонувати як структурний підрозділ у складі КНП «Центр легеневих хвороб» ЗОР за новою адресою: м.Ужгород, вул.Нахімова, 4.

КНП «Центр легеневих хвороб» ЗОР консультативна поліклініка (2-й поверх, праве крило) Продовжити читання “Ужгород: Центр протидії ВІЛ/СНІДу працює за новою адресою”

 

Заперечують державу та намагаються її паралізувати: яку загрозу несе російський рух Живих людей, що перекинувся в Україну під час війни

Омбудсман Лубінець попередив про загрозу дивного руху, що намагається заблокувати діяльність органів влади під час війни та отримати дані про розташування блокпостів, енергетичних об’єктів та бомбосховищ. Що відомо про рух Живих людей, які відмовляються від громадянства та документів

З 2017 року у країнах пострадянського простору діє рух “живих людей”. Адепти відмовляються від громадянства, документів і заперечують державу, проте атакуючи саме державу тисячами паперових запитів. Зрештою, на діяльність “живих людей” почали звертати увагу українські спецслужби. Тож нумо розбиратися, що це за рух, чим він небезпечний і яку мету переслідує. Продовжити читання “Заперечують державу та намагаються її паралізувати: яку загрозу несе російський рух Живих людей, що перекинувся в Україну під час війни”

 

VIII турнір на честь Андрія Гаваші: учасники гратимуть на полях Ужгорода та Ужгородського району

До старту лишаються лічені дні.

Отже, VIII турнір на честь Андрія Гаваші стартує. У ньому братимуть участь колективи U-15 та U-17. Серед учасників – ФК «Шахтар» (Донецьк), ФК «Динамо» (Київ), ФК «Карпати» (Львів), ФК «Рух» (Львів), ФК «Атлет» (Київ), ФК «Львів» (Львів), ДЮСШ ФАТ ТМП (Тернопіль), СДЮСШОР (Ужгород), АФУР «Минай» (Минай), МФА «Мункач» (Мукачево). Продовжити читання “VIII турнір на честь Андрія Гаваші: учасники гратимуть на полях Ужгорода та Ужгородського району”

 

Воїни СБУ спалили російський «Солнцепьок» (ВІДЕО)

Успішну роботу зі знищення тяжкої вогнеметної системи ТОС-1А «Солнцепьок», яка є «гордістю» російського ВПК і рідкісною ціллю на фронті, наші воїни провели на Запорізькому напрямку.

Під час розвідки вони зафіксували позицію системи, яка була споряджена повним боєкомплектом та готова для нанесення удару. Після яскравого феєрверка, екіпаж зник разом з усією установкою.
Нищимо окупантів до повної Перемоги! Продовжити читання “Воїни СБУ спалили російський «Солнцепьок» (ВІДЕО)”

 

СБУ нейтралізувала масштабну агентурну мережу фсб, яка діяла у 6 областях України

Контррозвідка Служби безпеки нейтралізувала масштабну агентурну мережу фсб, яка готувала ракетно-бомбові та дронові удари рф по шести регіонах України.

У результаті багатоетапної спецоперації одночасно затримано 9 російських агентів у Дніпрі, Запоріжжі та Сумах, а також в Донецькій, Одеській та Кіровоградській областях.
Для конспірації фігуранти діяли окремо, але «замикалися» на одного кадрового співробітника фсб. Його особу вже встановлено Службою безпеки. Продовжити читання “СБУ нейтралізувала масштабну агентурну мережу фсб, яка діяла у 6 областях України”