ФК Ужгород представив тренерський склад команди

Відомі фахівці, які працюватимуть із командою в сезоні-2024/25

ФК “Ужгород” представив тренерський штаб команди напередодні старту сезону у Другій лізі. Продовжити читання “ФК Ужгород представив тренерський склад команди”

 

В Ужгороді посеред вулиці невідомий пограбував жінку

До поліції зателефонувала ужгородка, яка повідомила, що на неї скоїв напад невідомий. За викликом одразу виїхала слідчо-оперативна група Ужгородського районного управління поліції. Поліцейські провели першочергові слідчі дії та опитали потерпілу.

З’ясувалося, що на одній з вулиць міста Ужгород до жінки підбіг невідомий чоловік, заподіяв їй тілесні ушкодження, відібрав у потерпілої мобільний телефон і ювелірні прикраси та втік у невідомому напрямку. Продовжити читання “В Ужгороді посеред вулиці невідомий пограбував жінку”

 

До уваги водіїв!

Повідомляємо, що протягом дня працівники дільниці водопровідної мережі будуть проводити аварійно-відновлювальні роботи за наступними адресами:

-вулиця Карпатської України (Гагаріна), в районі будинкк №126;
-вулиця Заньковецької, в районі будинку №77;
-вулиця Заньковецької, в районі будинку №59. Продовжити читання “До уваги водіїв!”

 

До Ужгородського національного університету надійшло 9 255 заяв від вступників на бакалаврат

У четвер, 1 серпня, відбулось чергове засідання Приймальної комісії Ужгородського національного університету.

Головне питання на порядку денному – завершення прийому заяв від вступників на основі ПЗСО/НРК5, допуск вступників до конкурсного відбору. Реєстрація заяв через електронні кабінети завершилась о 18:00 31 липня. Відповідальний секретар Приймальної комісії УжНУ Петро Горват зазначив: “Прийшов час підбиття підсумків кількості заяв від вступників, які виявили бажання вступити на бакалаврат. Станом на 18:00 годину 31 липня до нас надійшло 9 255 заяв. Наразі відбіркові комісії розглянули майже всі”. Продовжити читання “До Ужгородського національного університету надійшло 9 255 заяв від вступників на бакалаврат”