На околиці Ужгорода розшукували підлітка, який пішов з дому і не повернувся

ТОРівці допомогли знайти хлопчика, який пішов з дому

Учора, близько 13-ї години, на службовий планшет патрульних надійшло повідомлення про зникнення дитини на околицях Ужгорода. Продовжити читання “На околиці Ужгорода розшукували підлітка, який пішов з дому і не повернувся”

 

СБУ затримала співробітника Укрзалізниці, який шпигував для фсб на найгарячішому напрямку фронту

Контррозвідка Служби безпеки затримала ще одного агента фсб, який працював поблизу передової на Донеччині. Ним виявився співробітник регіонального підрозділу АТ «Укрзалізниця».

За вказівкою російської спецслужби фігурант шпигував за Силами оборони на найгарячішому напрямку фронту – Покровському, де зафіксовано найбільшу кількість боєзіткнень.
Передусім ворога цікавили координати опорних пунктів та вогневих позицій українських військ, які обороняють місто.
Також через свого агента окупанти сподівалися дізнатися про геолокації ключових мостів, які використовуються ЗСУ на східному фронті. Продовжити читання “СБУ затримала співробітника Укрзалізниці, який шпигував для фсб на найгарячішому напрямку фронту”

 

СБУ викрила ще двох колаборанток, які проводили фейкові референдуми рф на півдні та сході України

Служба безпеки викрила ще двох колаборанток, які на початку повномасштабної війни співпрацювали з рф у Харківській та Херсонській областях.

Обидві зловмисниці займалися підготовкою псевдореферендумів росії щодо «приєднання» східного та південного регіонів України до складу росії.
Однією із фігуранток виявилася колишня продавчиня з правобережжя Херсонщини. Продовжити читання “СБУ викрила ще двох колаборанток, які проводили фейкові референдуми рф на півдні та сході України”

 

СБУ повідомила про підозру ще 3-м проросійським агітаторам, серед яких блогер РПЦ та шкільна вчителька з Києва

Служба безпеки зібрала доказову базу на ще трьох проросійських агітаторів, які виправдовували збройну агресію рф та воєнні злочини рашистів.

Усі троє фігурантів – мешканці Києва. Так, затримано вчительку однієї зі столичних шкіл, яка виявилася ідейною прихильницею кремлівського режиму. Продовжити читання “СБУ повідомила про підозру ще 3-м проросійським агітаторам, серед яких блогер РПЦ та шкільна вчителька з Києва”

 

Учорашній День пам’яті захисників України — це не просто дата в календарі

Це день, коли ми згадуємо Героїв, які віддали життя у боротьбі за Україну. Тих, хто без вагань став на захист своїх родин і своєї землі.

І нехай пам’ять про них буде вічною! Слава Україні! Продовжити читання “Учорашній День пам’яті захисників України — це не просто дата в календарі”